Tgrt Haber

Samsung vitesi arttırdı: One UI 4.1 güncellemesi üç modele daha sunuldu

31 Mart 2022 14:20 - Güncelleme : 31 Mart 2022 14:24
Samsung vitesi arttırdı: One UI 4.1 güncellemesi üç modele daha sunuldu

Samsung’un yeni arayüz güncellemesi One UI 4.1 hızla yayılıyor. İlk olarak Z Flip 3 ve Fold 3 ile başlayan güncelleme sunumu, şimdiye kadar onlarca modele ulaşmış durumda. Yakın zamanda kervana üç yeni model daha katıldı.


Güney Koreli şirketin popüler modellerinden Galaxy A52s 5G, Galaxy A71 5G ve Galaxy S20 FE 4G, yeni arayüz güncellemesi One UI 4.1’i almaya başladı. Mart ayı güvenlik yamasını da beraberinde getiren güncelleme, her anlamda kullanıcılara iyi bir deneyim vaat ediyor.

ONE UI 4.1 GÜNCELLEMESİ HIZLA YAYILIYOR

Yeni One UI 4.1 güncellemesi Galaxy A52 5G için Avrupa’da kullanıma sunuldu. Öte yandan Galaxy A71 5G ise 4.0’ı almadan direkt olarak 4.1 güncellemesine yükseltildi. Söz konusu güncelleme A71 5G için Güney Kore ve Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki kullanıcılara sunuldu.

Samsung vitesi arttırdı: One UI 4.1 güncellemesi üç modele daha sunuldu

Güncellemeyi alan üçüncü model ise Galaxy S20 FE 4G oldu. One UI 4.1’in tüm yenilikleri, S20 FE 4G için Mart ayı güvenlik yamasıyla sunulmaya başladı. Sizler de Samsung’un yeni ve önemli güncellemesini cihazlarınıza yüklemek için; Ayarlar'a ve ardından Yazılım Güncelleme'ye giderek güncellemenin cihazınız için mevcut olup olmadığını manuel olarak kontrol edebilirsiniz .

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...