Tgrt Haber
08 Şubat 2022 14:06

Samsung yeni etkinliğini metaverse'de düzenleyecek

Trendlere ayak uyduran Samsung, 9 Şubat'ta tanıtacağı Galaxy S22 serisini hem metaverse, hem de fiziksel ortamda lanse edecek.

Samsung  yeni etkinliğini metaverse'de düzenleyecek

Teknoloji devi Samsung, yarın düzenleyeceği etkinlikte farklı bir strateji uygulayacak. Bugüne kadar yüzlerce ürün tanıtan firma, Galaxy S22 serisiyle bir ilke imza atacak.

Güney Koreli üretici, yarınki 'Unpacked' etkinliğini hem metaverse, hem de fiziksel ortamda yanı anda gerçekleştirecek. 

GALAXY S22 SERİSİ İKİ FARKLI ORTAMDA TANITILACAK

Günümüz trendlerinden metaverse'e ayak uyduran Samsung, tanıtımı sanal ortamda izlemek isteyenler için metaverse'de bir oda açtı. Amiral gemisi GalaxyS22 serisi, yeniden yapılandırılan ve sanal ortama göre hazırlanan New York'taki mağazadan canlı olarak tanıtılacak. Kullanıcılar bu etkinliği, Decentraland içinde oluşturulan 837X'te izleyebilecek.

Aslında Koreli üreticinin sanal gerçekleğe ilgisi yeni başlayan bir şey değil. Samsung daha önceden piyasaya sürdüğü Gear VR ile artırılmış ve sanal gerçeklik dünyasına adım atan ilk şirketler arasında yer alıyordu. Her ne kadar firma VR projesinden vazgeçse de, yeni etkinliğini metaverse'de gerçekleştirmesi hala Samsung'un sanal gerçekleğe ilgisi olduğunu gösteriyor. 

Öte yandan diğer dünya markaları da yine metaver'se yatırımlar yapıyor. Örneğin Microsoft, Nike ve Disney gibi pek çok şirket, metaverse' büyük yatırımlar yaparak sanal gerçeklikle yakından ilgileniyor. 

Etkinline gelecek olursak Samsung, sanal ve gerçek alemde ilk kez bir lansmanı aynı anda gerçekleştirecek. Yeni yılın amiral gemilerinden Galaxy S22 serisi, metaverse ve gerçek alemde piyasaya sürülecek. Akıllı telefonlara ek olarak Galaxy Tab S8 serisi tabletlerinde aynı etkinlikte sahne alması bekleniyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...