Tgrt Haber
28 Şubat 2022 08:44 - Güncelleme : 28 Şubat 2022 08:56

Samsung'dan iki tabletine güncelleme: Galaxy Tab Active 3 ve Galaxy Tab S6 için Şubat yaması

Samsung, bir süredir yayınlamaya devam etttiği Şubat 2022 güvenlik güncellemesini, kısa süre önce iki tableti içinde piyasaya sürdü. Galaxy Tab Active 2 ve Galaxy Tab S6 yeni sürüme kavuşmaya başladı.

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Sammobile
Samsung'dan iki tabletine güncelleme: Galaxy Tab Active 3 ve Galaxy Tab S6 için Şubat yaması

Son yıllarda yazılımla ilgili gösterdiği performansıyla göz dolduran Samsung, erken başladığı Şubat 2022 güvenlik yamasını cihazlarına ulaştırmaya devam ediyor.

Bu ayın başında neredeyse onlarca model için yayınlayan Şubat yaması, ay bitimine doğru Samsung'un iki tableti içinde kullanıma sunuldu.

ŞUBAT 2022 GÜNCELLEMESİ ÇIKTI

Söz konusu güncelleme Galaxy Tab Active 3 ve Galaxy Tab S6 için geliyor. Bunlardan Tab Active 3 yeni sürümü T575XXU3BVB1 alırken; Avusturya, Bulgaristan, Fransa, Almanya, Yunanistan, Macaristan, İtalya, Lüksemburg, Nordic ülkeleri, Polonya, Portekiz, Romanya, Slovakya, Slovenya, Güney Doğu Avrupa, İspanya, İsviçre, Baltık Bölgesi, Çek Cumhuriyeti bölgelerinde yer alan kullanıcılar tarafından indirilebilir durumda.

Samsung'dan iki tabletine güncelleme: Galaxy Tab Active 3 ve Galaxy Tab S6 için Şubat yaması

Öte yandan Galaxy Tab S6'nın LTE versiyonu için güncelleme, T867USQS7CVB1 yapı numarasıyla geliyor. Tab S6 için gelen bu güncelleme ise; Sprint ve T-Mobile'in ağlarında taşıyıcı kilitli modeller için indirilebilir. 

Güncelleme içeriğne gelecek olursak Samsung, Şubat 2022 güvenlik yamasıyla 60'ın üzerinde gizlilik ve güvenlik ile ilgili açıkları giderdi. Yeni güncellemenin ayrıca cihazlar için stabilite gelişmeleri ve genel hata düzeltmeleri içerdiğini de belirtmekte fayda var. 

Galaxy Tab Active 3 ve Galaxy Tab S6 modellerine sahipseniz, ayrıca yukarıdaki ülkelerde yaşıyorsanız; ayarlar »Yazılım güncellemesi ve indirme'ye giderek yeni sürümü tabletlerinize yükleyebilirsiniz. Ayrıca manuel kurulum için Samsung'un sitesinden yazılımı indirmek de mümkün.

Kaynak: Sammobile
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...