Tgrt Haber

Samsung'un üretken yapay zekası 'Galaxy AI', kablosuz kulaklıklara geldi

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Gsmarena
14 Şubat 2024 14:53 - Güncelleme : 14 Şubat 2024 14:53
Samsung'un üretken yapay zekası 'Galaxy AI', kablosuz kulaklıklara geldi
samsung,galaxy buds,galaxy ai

Üretken yapay zekayı başlangıçta Galaxy S24 serisiyle kullanıma sunan Samsung, bu yeniliği kablosuz kulaklıklarına da getirmeye başladı..

Samsung'un son yıllara damga vuran en ilginç teknolojilerinden biri üretken yapay zeka oldu. Galaxy S24 serisi ile 'Galaxy AI' modelini duyuran teknoloji devi, akıllı telefonlara ilk kez yapay zeka özelliklerini getirdi.

Önümüzdeki günlerde desteklenen diğer modellere de gelecek Galaxy AI, mobil sektörde yeni bir çağ başlatacak. Ancak bu sadece mobil ile sınırlı kalmayacak. Zira şirketin kablosuz kulaklıkları da bu özelliğe kavuşan bir başka ürün serisi oldu.

GALAXY BUDS KULAKLIKLARA YAPAY ZEKA ÖZELLİKLERİ GELİYOR

Gsmarena.com'un aktardığına göre Galaxy S24 ailesiyle çıkış yapan yapay zeka, kısa süre önce yayınlanan bir OTA güncellemesi ile; Galaxy Buds2 Pro, Gakaxy Buds2 ve Galaxy Buds FE modellerine geldi.

Yeni güncelleme ile söz konusu kulaklıklar, Canlı Çeviri ve Yorumlama özelliklerine kavuştu.

Samsung'un üretken yapay zekası 'Galaxy AI', kablosuz kulaklıklara geldi - 1. Resim

Ancak bu sürüm şimdilik sadece Hindistan'daki kullanıcılar için devreye alınmış durumda. Diğer ülkelerdeki kullanıcılar da yayınlanacak güncelleme ile bu özelliklere erişim sağlayabilecek. 

Bununla birlikte Samsung, listede yer almayan Galaxy Buds için de bu özelliğin cihaz içinde olduğunu, herhangi bir internet bağlantısına ihtiyaç duyulmadığının da altını çizdi.

Bilmeyenler için Canlı Çeviri, kullanıcıların Galaxy Buds aracılığıyla konuşurken Galaxy S24 serisinin ekranlarında gerçek zamanlı arama çevirisini görmelerine olanak tanıyor. Yorumlama ise, "Galaxy Buds arayüzü aracılığıyla sorunsuz iki yönlü, yüz yüze çeviri seçeneği sunuyor."

Kaynak: Gsmarena
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...