Tgrt Haber

Selçuk Bayraktar paylaştı! TOS-TOS projesini geliştiren gençlere tebrik!

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: tgrthaber.com.tr
10 May 2024 19:40 - Güncelleme : 10 May 2024 19:45

Engelli bireylerin daha rahat etmesi ve okulda eğitim almasını kolaylaştıracak Tekerlekli Otomatik Sandalye (TOS-TOS) adlı projeyi geliştiren gençlere Baykar lideri Selçuk Bayraktar’tan tebrik geldi.

En Büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’nin (TEKNOFEST) X hesabından 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftasında anlamlı bir proje paylaşıldı. Engelli bireylerin rahat etmesi için öğrenciler tarafından geliştirilen proje Baykar lideri Selçuk Bayraktar’ın da dikkatini çekti. Bayraktar, gençleri anlamlı projeleri için tebrik etti.

“ENGELLİ KARDEŞLERİMİZ RAHAT ETSİN”

Öğrenciler projeyle ilgili şu bilgileri verdi: “TOS-TOS, yani Tekerlekli Otomatik Sandalye adlı projemizin amacı, engelli kardeşlerimizin daha rahat bir şekilde hareket etmesi ve okulda daha rahat eğitim alması. Bu projeyi özellikle deprem bölgesindeki arkadaşlarımız için tasarladık.”

Selçuk Bayraktar paylaştı! TOS-TOS projesini geliştiren gençlere tebrik! - 1. Resim

“KARDEŞLERİMİ TEBRİK EDİYORUM”

Baykar lideri Selçuk Bayraktar, projenin kendisini sevindirdiğini paylaştı. Bayraktar, şunları kaydetti:

“Bütün emek ve gayretini iyilik adına sarf eden genç kardeşlerimizle aynı yolda yürümenin mutluluğunu yaşıyorum. Engelleri aşarak projeler geliştiren kardeşlerimi tebrik ederim.”

Kaynak: tgrthaber.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...