Tgrt Haber

Son dakika: Türkiye geneli EFT para transferlerinde sorun yaşanıyor

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
15 Aralık 2023 14:57 - Güncelleme : 15 Aralık 2023 15:38
Son dakika: Türkiye geneli EFT para transferlerinde sorun yaşanıyor
banka,,eft

Son dakika... Türkiye genelinde EFT ile para göndermede sorunlar yaşanıyor. Sorunun kaynağı henüz bilinmezken, şu ana kadar az sayıda kullanıcı şikayet bildirdi.

Son dakika... Bildirilen raporlara göre Türkiye'de bazı kullanıcılar EFT ile para transfer işlemlerinde sorun yaşıyor.  Bugün erken saatlerde bir bankada erişim problemleri bulunuyordu. Ancak bu durum sadece bir bankayı kapsamıyor. 

Sabah saatlerinden bu yana yaşanan sorun diğer bankalara da yansımış durumda. EFT para transferine ilişkin yaşanan bu sorunun kaynağı bilinmezken, henüz resmi bir açıklama da yapılmadı.

EFT PARA GÖNDERİMLERİNDE SORUN YAŞANIYOR

Son dakika: Türkiye geneli EFT para transferlerinde sorun yaşanıyor

EFT sorununun kaynağı bilinmezken, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), şimdilik sessizliğini koruyor. Yine sosyal medyada paylaşım yapan bazı kullanıcılar, bankacılığa dair hiçbir işlem yapamadıklarını, mobil uygulamaların kullanılamaz hâle geldiğini bildirdi. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...