Tgrt Haber

Sony'nin yeni kablosuz kulaklığı tüm ihtişamıyla karşınızda: Sony WH-1000XM5

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Reddit
05 May 2022 10:55 - Güncelleme : 05 May 2022 10:55
Sony'nin yeni kablosuz kulaklığı tüm ihtişamıyla karşınızda: Sony WH-1000XM5

Sony'nin duyurusunu yapmaya hazırlandığı yeni kulaklığı Sony WH-1000XM5, piyasaya çıkmadan gerçek görüntüleriyle sızdırıldı.

Ses sistemi konusunda başarılı işlere imza atan Sony, yeni kablosuz kulaklığını piyasaya sürmeye hazırlanıor.

Japon üreticinin halihazırda birbirinden iddialı kulaklıkları bulunurken, önümüzdeki günlerde seriye Sony WH-1000XM5 modeli de eklenecek. 

GÜRÜLTÜ ENGELLEYİCİ ÖZELLİKLİ

Sony'nin bir sonraki gürültü engelleyici özellikli kulaklığı, piyasaya sürülmeden önce tüm ihtişamıyla gözler önüne serildi.

Sony WH-1000XM5, daha önce çıkış için gerekli sertifikarın hepisin aldı. Son olarak FCC'de onaylanan kulaklık, artık tanıtılmak için gün sayıyor.

Sony'nin yeni kablosuz kulaklığı tüm ihtişamıyla karşınızda: Sony WH-1000XM5

Yeni kablosuz kulaklık WH-1000XM5, tanıtımdan önce Reddit platformundaki kullanıcılar aracılığıyla sızdırıldı. Kulaklığın tasarımı bu görüntülerde ortaya çıkarken, bazı teknik detayları da yine aynı görüntülerde görüldü.

Kutusuyla beraber sızdırılan WH-1000XM5, çok daha modern bir görünüme sahip olacak. Bose 700'ü anımsatan kulaklık, gözleri üzerine çekmeyi başaracak.

Teknik özellikler açısından Sony'nin yeni ürünü, pil tarafında çok iddialı olacak. Kutunun üzerinde yer alan yazıya göre kulaklık, WH-1000XM4 modeliyle aynı pil ömrüne sahip olacak. Bu, kullanıcılara 30 saate kadar pil ömrü sunacağı anlamına geliyor.

Sony'nin yeni kablosuz kulaklığı tüm ihtişamıyla karşınızda: Sony WH-1000XM5

Öte yandan kulaklıkta bazı önemli işlevlerin destekleneceğinin de altını çizmekte fayda var. Yine sızdırılan görüntülere bakıldığında WH-1000XM5'in Alexa ve Google Asistan ile entegre geleceği gözlerden kaçmıyor.

PİYASANIN EN İYİLERİNDEN OLACAK

Ses ve müzik alanında Sony oldukça iddialı. Uzun yıllar bu alanda hizmet eden şirket, piyasaya sürdüğü tüm ürünlerinde hünerlerini gösterdi. 

Şu anda firmanın WH-1000XM4 model kablosuz kulaklığı, biraz pahalı fiyata da sahip olsa piyasanın en iyi kulaklığı. Yeni tanıtılacak WH-1000XM5 ile zirve yer değiştirecek. Sony, önümüzdeki günlerde tanıtacağı kablosuz kulaklıkla yine zirveye oynamayı hedefliyor. 

 

Kaynak: Reddit
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...