Tgrt Haber

Apple'ın eski kurucusunun kızı, yeni İPhone 14'lerle dalga geçti!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
08 Eylül 2022 14:33 - Güncelleme : 08 Eylül 2022 14:35
Apple'ın eski kurucusunun kızı, yeni İPhone 14'lerle dalga geçti!
iphone 14,

Apple'ın eski kurucularından Steve Jobs'un kızı Eve Jobs, kısa süre önce tanıtılan iPhone 14 serisiyle dalga geçti. Söz konusu durum, sosyal medyayı da ikiye böldü.

Teknoloji dünyasının merakla beklediği etkinlik 7 Eylül'de gerçekleşti. Her yıl eylül ayında yeni iPhone'larını tanıtan Apple, bu etkinlikte de iPhone 14 serisini piyasaya sürdü. Teknik özellik ve tasarım bakımından yine eski cihazlardan çok farklı olmayan iPhone 14, sosyal medyayı da ikiye böldü.

Kullanıcılar Apple'ın çok fazla değişiklik yapmayıp, daha da artan fiyatla yeni bir iPhone'u tanıtmasını epey eleştirdi. Bu eleştiri akımına eski Apple kurucusunun kızı da dahil oldu. Steve Jobs'un kızı Eve Jobs, yeni iPhone 14'le dalga geçtiği bir paylaşım yaptı.

IPHONE 14 DALGA KONUSU OLDU

Eve Jobs, Instagram’da paylaştığı hikâyesinde yeni iPhone 14’ün, önceki model ile hemen hemen aynı olmasıyla dalga geçti. Jobs, ünlü bir mem’le birlikte “Apple’ın bugünkü tanıtımından sonra iPhone 13’ten iPhone 14’e geçerken ben” ifadelerine yer veren bir paylaşım yaptı. Eve’in babasının kurucusu olduğu şirkete sataşması, haliyle tüm dünyada gündem oldu.

Apple'ın eski kurucusunun kızı, yeni İPhone 14'lerle dalga geçti!

Apple kurucusunun kızı olan günümüzde modellik yapan Eve Jobs’ın böyle bir paylaşım yapmasının ardında aslında kendisinin Steve Jobs sonrası Apple'dan nefret ediyor olabileceği gibi bir neden bulunmuyor. Fakat bu paylaşımın nedeni, pek çok kişinin de benzer tepkiyi vermesiyle aynı olabilir: Apple, özellikle Steve Jobs döneminde her yıl tanıttığı iPhone’larında büyük yeniliklere yer veriyordu. iPhone’lar günümüzdeyse tane tane, seçili yeni özellikler alıyor, hatta özellikle tasarım noktasında önceki modelden bir üst modele geçiş için çok da sebep bulunmuyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Güven25 Mayıs 2023 20:19

iphone 14 sahipleri olanlar evet yazsın yorumuma cevap olarak

Sonraki Haber Yükleniyor...