Tgrt Haber
27 Haziran 2022 10:30 - Güncelleme : 27 Haziran 2022 10:35

Temmuz Ayında Çıkacak PlayStation Plus Oyunları Belli Oldu

PlayStation Plus oyunları çıkış yapmadan önce sızdırıldı. İşte biribinden güzel, aksiyon dolu

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Forbes
Temmuz Ayında Çıkacak PlayStation Plus Oyunları Belli Oldu
playstation,oyun,teknoloji

PlayStation Plus'ta her ay birbirinden eğlenceli oyunlar çıkmaya devam ediyor. Temmuz ayına yaklaşırken PlayStationPlus Essential'da yayımlanacak oyunlar da ortaya çıktı. Önümüzdeki ay kullanıcılar birbirinden güzel üç oyunla buluşacak. 

PlayStation Plus'a gelecek oyunlar, daha önce pek çok sızıntısında doğruluk payı bulunan billbil-kun, kullanıcı adı Dealabs olan kişi tarafından paylaşıldı. 5 Temmuz'da sunulacak oyunlara gelin yakından göz atalım...

TEMMUZ'DA ÜÇ OYUN GELİYOR

Temmuz ayında PlayStation Plus'ta üç oyun çıkacak. Bunlar; Crash Bandicoot 4: It’s About Time (PS5/PS4), The Dark Pictures: Man of Medan(PS4) ve Arcadegeddon (PS5/PS4)'ten oluşuyor. Söz konusu oyunların her biri, kendi alanında popüler ve geniş bir kullanıcı kitlesine sahip.

Bu oyunların arasından en başta Crash Bandicoot 4: It’s About Time yer alıyor. Klasik serideki yeni platform oyunu, PS4 için Metacritic'te yüzde 85 ve PS5 için yüzde 86 ile çok iyi değerlendirme aldı. Oyun her iki platformda da satışa sunulacak. 

Temmuz Ayında Çıkacak PlayStation Plus Oyunları Belli Oldu

Öte yandan korku oyunlarında dikkat çeken The Dark Pictures: Man Of Medan'da kullanıcıları heyecanlandırdı. Oyun her ne kadar düşük bir sıralamada olsa da, ücretsiz olması bu açığı kapatıyor. Son oyun ise Arcadegeddon, PS5/PS4 platformları için desteklenen oyun, nişancılık sevenlere hitap ediyor. Söz konusu oyunların tamamı, 5 Temmuz itiabriyla satışa sunulacak.

Kaynak: Forbes
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...