Tgrt Haber
04 Mart 2022 09:27 - Güncelleme : 04 Mart 2022 09:42

The New Batman ilk günden gişe rekoru kırdı: Filme ilgi çok fazla

Henüz bir gün önce yurtdışında vizyona giren The New Batman filminden ilk rekor geldi. Yapımcılığını Warner Bros'un üstlendiği film, 5 milyonun üzerinde gelir sağladı.

The New Batman ilk günden gişe rekoru kırdı: Filme ilgi çok fazla

Yapımcılığını Warner Bros'un üstlendiği Batman filmi, beklendiği gibi vizyona girdiği ilk günden gişe rekorunu kırmayı başardı. Henüz ülkemizde sergilenmeyen film, bir gün önce yurtdışı sinemalarda izleyenlerin beğenesine sunuldu.

Warner Bros'un açıklamasına göre 'The New Batman', şirket tarihi de başta olmak üzere gişede yeni bir rekora imza attı. 

THE NEW BATMAN'DAN KAZANÇLI BAŞLANGIÇ

Uluslarası vizyona bir gün önce, hatta belirli yerlerde daha erken sürede giren The New Batman, 5.3 milyon dolarlık gelirle gişe rekoru kırdı.

The New Batman ilk günden gişe rekoru kırdı: Filme ilgi çok fazla

Yeni Batman filminin ayrıca, uluslararası alanda ''Kara Şövalye Yükseliyor''dan bu yana bir Batman serisinde en büyük açılış yapan ikinci film olduğunu da belirtmekte fayda var.

Deadline internet sitesinin haberine göre ''The New Batman'', Salı gübü Güney Kore'de 1.7 milyon dolarlık bir hasılat elde etti. Çarşamba günü pek çok ülkede vizyona giren film, aynı anda Fransa (1.4 milyon dolar), İsveç (414.000 dolar), Endonezya (362.000 dolar), ve Belçika'da ise (193.000 dolar) hasılat yapmayı başardı. 

Tiyatronun durgun gişesini yeniden harekete geçiren The New Batman'in, 245 milyon dolarlık gelir elde edeceği öne sürülüyor 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...