Tgrt Haber

Togg'un 2023'te üreteceği akıllı cihaz sayısı belli oldu

10 Mart 2023 16:12 - Güncelleme : 10 Mart 2023 16:23
Togg'un 2023'te üreteceği akıllı cihaz sayısı belli oldu
togg,akıllı cihaz,yerli otomobil

Yerli otomobil Togg için heyecanlı bekleyiş sürerken, yaşanan asrın felakteti sonrası akıllı cihazın ön satışı için yapılan planlama ileri bir tarihe alındı. Şimdi ise Togg'dan bir duyuru daha geldi ve 2023'te kaç akıllı cihazın üretileceği açıklandı.

Yerli otomobil Togg için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Bu yıl içerisinde satışa sunulması beklenen akıllı cihazlar, yaşanan deprem sonrası ön siparişin ertelenmesine neden oldu. 

Depremin yaraları sarılırken, diğer yandan Togg ile ilgili yeni gelişmeler de duyuruldu. Başladığı günden 10 gün sonra tamamlanacağı akıllı kontrat ile blok zincirine işlenen NFT açık artırması, depremin maddi manevi yıkıcı etkilerinin derinden yaşandığı bu zaman diliminde, şartnamesinde de açıkça belirtildiği gibi, kendiliğinden sona ermiş oldu.

20 BİN AKILLI CİHAZ ÜRETİLECEK

100. Yıl Özel Seri araçlara sipariş verme hakkı tanıyacak NFT açık artırmasının ertelenmesinin Togg planlarında değişikliğe neden olmadığı ifade edilen açıklamada, markanın mart ayı içinde web sitesi ve Trumore uygulaması üzerinden ön sipariş almaya başlayacağı, siparişleri ve siparişlerin teslimat sıralamasının çekilişle belirleneceği ve mart ayı sonundan itibaren ilk akıllı cihazlarını kullanıcılarına teslim etmeye başlayacağı aktarıldı.

Zor bir dönemden geçildiğini ve felaketin hemen akabinde açık artırmayı doğru bulmayan Togg, Cumhuriyetimizin 100. yılına özel olarak üretilen “100. Yıl Özel Seri” Togg akıllı cihazları için ön siparişe katılma ve teslim alma sıralamasını belirleme hakkını sağlayan NFT açık artırmasını 2023 yılı içinde gerçekleştirecek ve ilgili serinin teslimatlarına 29 Ekim tarihinden itibaren başlayacağını açıkladı.

Yaşanan felaket sonrası ertelenen NFT açık artırmasına katılmak için hesabında AVAX olan kullanıcılar, 2023 yılı içinde koşulları değiştirilmeden yapılacak NFT açık artırmasına mevcut AVAX’larıyla katılıp, 100. Yıl Özel Seri Koleksiyonu’na sahip olma hakkını sürdürebileceklerdir. Dijital cüzdanlarında AVAXolan kullanıcılar söz konusu AVAX’larını cüzdanlarından çekebilecekleri gibi, dilerlerse cüzdanlarında tutmaya devam edip NFT açık artırmasına katılabilecekler.

 

 

Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...