Tgrt Haber

Twitter algoritması Elon Musk'a çevrildi: Sorun için açıklama geldi!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
14 Şubat 2023 14:20 - Güncelleme : 14 Şubat 2023 14:21
Twitter algoritması Elon Musk'a çevrildi: Sorun için açıklama geldi!
,teknoloji,sosyal medya,elon musk

Twitter algoritması ilginç bir sorunla karşı karşıya. Kullanıcılar, Twitter'da Elon Musk'ı takip etmese bile cevaplarını veya paylaşımlarını sıklıkla görmeye başladı. Soruna ilişkin Musk'tan açıklama geldi.

Elon Musk yönetimindeki Twitter, dünya genelinde birkaç gündür ilginç bir sorunla karşı karşıya. Kullanıcılardan gelen rapora Twitter'ın “Sizin İçin” tweet'leri bölümü Elon Musk'ın cevaplarıyla dolu.

Sosyal medyada vakit geçiren kullanıcıların, ilginç bir şekilde Musk'ın cevaplarını veya tweet'ini görmesi tepkilere neden oldu ve bununla ilgili binlerce kişi sorun bildirdi.

MUSK'TAN AÇIKLAMA GECİKMEDİ

Elon Musk, geçtiğimiz günlerde tweet'lerin çok fazla görüntülenmemesiyle ilgili bir eksikliği dile getirdi. Hatta ünlü milyarder bu sorun nedeniyle bir mühendisi de işten çıkardı.

Ancak algoritmadaki garip bu hata, personelin işten çıkarılmasından bir hafta sonra geldi. Kullanıcılar, Musk'ı takip etmese bile tweet'lerini veya cevaplarını görüyor.

Neyse ki Musk sorunun farkına vardı ve bunun için harekete geçti. Twitter üzerinden paylaşım yapan ünlü milyarder, Twitter Genel Merkezi'nde mühendislik ekibiyle uzun süren bir görüşmenin ardından düzeltmenin geleceğini açıkladı. 

Peki sizler Twitter'da sürekli Musk tweet'lerini görüyor musunz? Yorumlarda belirtmeyi unutmayın.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...