Tgrt Haber

MSB açıkladı: Üç AKINCI İHA daha envantere eklendi!

03 Ağustos 2022 17:06 - Güncelleme : 03 Ağustos 2022 17:09
MSB açıkladı: Üç AKINCI İHA daha envantere eklendi!
akıncı,hava kuvvetleri,iha

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Baykar tarafından geliştirilen üç AKINCI İHA daha Hava Kuvvetleri filosuna katıldı.

Bayraktar TB2 tüm dünyada ses getirirken, Türkiye’nin önemli İHA’larından biri de AKINCI. Sahip olduğu özelliklerle önemli sorunları çözen AKINCI, Hava Kuvvetlerinde’de önemli bir rol oynuyor.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre Baykar tarafından geliştirilen üç AKINCI İHA daha, Hava Kuvvetleri filosuna dahil edildi. Envantere giren İHA’lar için ‘’Hava Kuvvetlerimize hayırlı olsun’’ mesajına yer verildi.

ÜÇ AKINCI DAHA ENVANTERE GİRDİ

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Çorlu Hava Meydan Komutanlığında kabul faaliyetleri yapılan 3 Akıncı İHA'nın, 2-3 Ağustos'ta Batman'daki 14'üncü İnsansız Uçak Sistemleri Üs Komutanlığına intikal ettiği ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı envanterine girdiği belirtildi.

MSB açıkladı: Üç AKINCI İHA daha envantere eklendi!

Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...