Tgrt Haber

Ukraynalılar Bayraktar TB2'in bu kez de oyuncağını yaptı

18 Nisan 2022 17:14 - Güncelleme : 18 Nisan 2022 17:30
Ukraynalılar Bayraktar TB2'in bu kez de oyuncağını yaptı

Rus işgalinden bu yana Ukraynalı halkın sevgisini kazanan Bayraktar TB2'ye önce şarkı bestelendi, şimdi ise peluş oyuncağı yapıldı.

Ukraynalıların sevgisini kazanan Bayraktar TB2'ye övgüler yağmaya devam ediyor. Rus işgalinin kahramanı ilan edilen SİHA, özellikle Ukrayna halkı tarafından da çok sevildi. Ülkelerini koruyan en önemli silahlardan TB2 için Ukrayna halkı ilk olarak şarkı besteledi. Türk SİHA'ya ilgilerini şarkı besteleyerek gösteren Ukrayna halkı, bu kez de TB2'in peluş oyuncağını yaptı.

UKRAYNA, TB2'Yİ ÇOK SEVDİ

Ukrayna'da faaliyetlerini sürdüren bir oyuncak şirketi Kopitska Toys, Ukrayna halkının besteler yazıp ilgi gösterdiği TB2'in oyuncağını satışa çıkardı.

Ukraynalılar Bayraktar TB2'in bu kez de oyuncağını yaptı

Ukrayna için artık büyük bir önem taşıyan TB2, e-ticaret platformu üzerinden 116 Türk Lirası karşılığında satın alınabiliyor. Oyuncağı yapan şirket TB2 için  “Ukrayna halkı arasında popüler hale gelen bir vatansever yumuşak oyuncak. Bayraktar drone en güzel hediyedir” ifadelerine yer verdi.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...