Tgrt Haber

Ünlü Türk hacker grubu Ayyıldız Tim, İsrail Savunma Bakanlığı'nın sitesini hackledi: Askeri veriler ele geçirildi

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
23 Ekim 2023 15:09 - Güncelleme : 23 Ekim 2023 15:52
Ünlü Türk hacker grubu Ayyıldız Tim, İsrail Savunma Bakanlığı'nın sitesini hackledi: Askeri veriler ele geçirildi
ayyıldız tim,siber saldırı,israil,gazze

ABD ve Rusya gibi gelişmiş ülkelerin sistemlerine erişen Ayyıldız Tim, son olarak İsrail-Filistin olayında da aniden ortaya çıktı. Türk hacker grubu İsrail Savunma Bakanlığı'nın sistemlerine erişti. Pek çok askeri veri ele geçirildi.

Ukrayna ve Rusya savaşında Rus kurum ve kuruluşlarına saldırılarda bulunan Türk hacker grubu Ayyıldız Tim, İsrail için de verdiği sözü tuttu. Geçtiğiimiz günlerde olası bir müdaheleye karşı İsraile'e siber saldırı düzenleyeceğini açıklayan hacker grubu, İsraril Savunma Bakanlığı'na ait birçok askeri verileri ele geçirdiğini açıkladı.

Türkiye’nin en popüler Hacker gruplarından Ayyıldız Tim, önemli bir açıklamada bulundu. Grup, İsrail Savunma Bakanlığa ait çok gizli askeri bilgileri ele geçirdiklerini belirtirken, bu tür adımların devamının geleceğini de işaret etti.

AYYILDIZ TİM, İSRAİL VERİLERİNE ULAŞTI

X, eski adıyla Twitter'dan paylaşım yapan grup şu ifadelere yer verdi:

''İsrail Savunma Bakanlığa ait çok gizli askeri veriler, tatbikat verileri ve personel verileri Ayyıldız Tim tarafından hacklenip ele geçirilmiştir.

Türk’ün gücünü göreceksiniz!

Sessizce nöbetteyiz!''

Ünlü Türk hacker grubu Ayyıldız Tim, İsrail Savunma Bakanlığı'nın sitesini hackledi: Askeri veriler ele geçirildi

Öte yandan ekip, X'te yaptığı paylaşımda hedef alınacak sistemlerle ilgili de konuştu. Ayyıldız Tim, İsrail Borsasının, elektrik altyapısının ve baraj sistemlerinin hedefte olduğu belirtti. Hacker'lar, zamanı beklediklerini, emir geldiğinde bu saldırıları gerçekleştirecekleri belirtildi. Ayrıca başka bir paylaşımda da 'Bir gece ansızın gelebiliriz' ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Allahu ekber24 Ekim 2023 17:57

Ay yildiz timini kutluyorum. Basarilarinin devamini filiyorum.

Zafer23 Ekim 2023 18:57

Helal olsun allahınıza kurban sözünün eri tim

Sonraki Haber Yükleniyor...