Tgrt Haber
20 Şubat 2022 16:05 - Güncelleme : 20 Şubat 2022 16:42

Uyurken kulaklığını yutan kız şaşkınlığa uğrattı

Çin'de yaşayan genç kız, uyurken kulaklığını yuttu.
Çin'de yaşayan genç kız, uyurken kulaklığını yuttu.

Teknolojik ürünler artık tamamen hayatın bir  parçası olmuş durumda. Giyilebilir teknolojiden akıllı saatlere kadar pek çok ürün, milyonlarca kişi tarafından kullanılıyor.

Ancak kısa süre önce Çin'de ilginç bir olay yaşandı. Çin'in Hebei eyaletinde yaşayan genç bir kız, uyur haldeyken yanlışıkla kablosuz kulaklığını yuttu.

GECE UYURKEN KULAKLIĞINI YUTTU

Çin'de yaşayan Li ismindeki genç bir kız, iddiasına göre gece uyur haldeyken ağzında şaşkınlık içerisinde bir şeyler olduğunu hissetti. Ertesi sabah uyanan Li, kulaklığının kayıp olduğunu fark etti.

Uyurken kulaklığını yutan kız şaşkınlığa uğrattı

Gece uyku sersemi olduğunu belirten genç kız, olayı hatırladığında Bluetooth kulaklığını yuttuğunu fark ederek hastaneye gitti. Konuyla ilgili ''Bilincim açıktı ama uyanamadım, çok yorgundum'' diyen Li, farkında olmadan kulaklığını yuttu.

Hastane'de durumu anlatan Li'nin, kablosuz kulaklığı midesinden çıkarıldı. Doktor ayrıca, geceleri uyurken etrafındaki nesnelere dikkat etmesi konusunda hastaya uyarıda da bulundu.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...