Tgrt Haber
22 Ekim 2022 18:34 - Güncelleme : 22 Ekim 2022 18:34

Uzaylılar gerçekten var mı? NASA, UFO'lar için düğmeye bastı! 100 bin dolarlık çalışma

Dünya dışı yaşam herkesin merak ettiği sorular arasında yer alırken, gözlemlenen UFO'lar ise kafaları hep karıştırmıştır. Peki uzaylılar gerçekten var mı? İşte NASA sonunda beklenen çalışma için düğmeye basıyor!

Uzaylılar gerçekten var mı? NASA, UFO'lar için düğmeye bastı! 100 bin dolarlık çalışma
,ufo,

Dünyanın sırları bilim insanları tarafından çözülmeye devam ederken, en çok merak edilen konulardan biri şüphesiz evrendeki diğer yaşamlar. Yıllardır halk arasında uzaylıların var olup olmadığına dair kulaktan duyma konular konuşulurken, henüz buna dair net bir cevap çıkmış sayılmaz.

Gerek Dünya, gerekse evrenin diğer derinliklerine inen NASA, nihayet herkesin merak ettiği o soru için de cevap arayacak. Uzaylılar var mı? UFO'lar gerçek mi? Belki de birkaç ay ya da birkaç yıl sonra bunun cevabı ortaya çıkacak. İşte detaylar...

NASA, UFO'LAR İÇİN EKİP KURDU

ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA), dünya etrafında daha önce görüntülenen ve tanımlanamayan cisimler için ekip kuracağını açıkladı.

Tanımlanamayan hava olayı (UAP), yani uçan cisimler (UFO) için bilimsel araştırma ve incelemeler yapılacak.

Akademi, bilim ve veri analitiği liderlerinden seçilen 16UAP Bağımsız Çalışma üyesi, özel devlet kurumları, ticari kuruluşlar ve diğer kaynaklardan gelen sınıflandırılmamış verilere bakacak ve detaylı raporları 2023 ortasına kadar kamuoyuna sunacak.

Uzaylılar gerçekten var mı? NASA, UFO'lar için düğmeye bastı! 100 bin dolarlık çalışma

Söz konusu araştırma, ilgili ipuçlarını gözlemlemek için veri ve bilimin gücünü kullanarak "tanımlanamayan hava olayları" (UAP) hakkında kapsamlı bir çalışmayı ortaya koyacak. 

Yaklaşık 100 bin dolar maliyetindeki projede, UFO'larla ilgili bilinmeyen gerçeklerin çözülmesi bekleniyor.

Kaynak: NASA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Emir 1 Mart 2023 07:31

Tamam mı canım benim ya da arama yapabilirsiniz

Sonraki Haber Yükleniyor...