Tgrt Haber
30 Kasım 2017 21:58

Whatsapp çöktü | Whatsapp Neden Açılmıyor? Whatsapp'a giremiyorum

Whatsapp açılmıyor çöktü. Neden açılmıyor. Whatsapp hakkında şuanlık bir açıklama gelmedi. Dünyanın en çok kullanılan uygulaması şuan çökmüş durumda. Sosyal medyada şuan en çok konuşulan konu Whatsapp çöktü mü, Whatsapp açılmıyor oldu. Kullanıcılar ise Whatsapp çöktü mü, Whatsapp açılmıyor ya da Whatsapp neden açılmıyor aramalarını yapmaya başladılar bile.

Whatsapp çöktü | Whatsapp Neden Açılmıyor? Whatsapp'a giremiyorum
whatsapp neden açılmıyor,whatsapp açma yolları,,whatsapp çöktü mü,,whatsapp giremiyorum,,whatsapp haberleri,

Whatsapp açılmıyor? Whatsapp çöktü mü? Whatsapp'a giremiyorum.  Whatsapp hakkında şuanlık bir açıklama gelmedi. Dünyanın en çok kullanılan uygulaması şuan çökmüş durumda. Sosyal medyada şuan en çok konuşulan konu Whatsapp çöktü mü, Whatsapp açılmıyor oldu. Kullanıcılar ise Whatsapp çöktü mü, Whatsapp açılmıyor ya da Whatsapp neden açılmıyor aramalarını yapmaya başladılar bile.

WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ?

Popüler mesajlaşma uygulaması Whatsapp'ta 21:50 itibari ile kullanıcılar mesaj gönderememeye başladı. Sorunun kaynağı ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Özellikle sosyal medyada ''Whatsapp çöktü mü?'' mesajları gönderilmeye devam ediyor. Konuyla ilgili gelişmeleri buradan takip edebilirsiniz.

Popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp'a dünya genelinde bir süredir erişim sağlanamıyor.

Konuya ilişkin henüz WhatsApp'tan resmi bir açıklama gelmezken BTK Başkanı Dr. Ömer Fatih Sayan, kişisel Twitter hesabından konuya ilişkin açıklama yaptı.

Sayan, yaptığı açıklamada "BTK USOM Ulusal Siber Olaylara Müsahale Merkezi tarafından Whatsapp servislerinde küresel düzeyde bir kesinti olduğu raporlandı." ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...