Tgrt Haber
23 Temmuz 2021 17:25

WhatsApp görüntülü aramaya yeni özellik: Zoom gibi olacak!

Facebook'un sahibi olduğu anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, görüntülü aramaya yeni bir özellik geleceğini açıkladı.

WhatsApp görüntülü aramaya yeni özellik: Zoom gibi olacak!
whatsapp

WhatsApp, geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada, başladıktan sonra grup aramalarına girmenize izin verecek bir özellik geleceğini duyurdu. WhatsApp yetkilileri herhangi bir nedenden ötürü yanıtlanmayan görüşmeye daha sonra girebilme özelliğinin geleceğini söyledi. Whatsapp kullanıcıalrı, popüler görüntülü konuşma uygulamaları Zoom, Skype veya Google Meet gibi görüntülü konuşma devam ederken herhangi bir nedenden ötürü çıkmak zorunda kaldığında dilediği zaman tekrar konuşmaya dahil olabilecek.

Normalde kullanıcıların WhatsApp görüşmelerini sonuna kadar takip etmesi için görüşme davetini alması ve görüşmenin sonuna kadar beklemesi gerekiyordu. Kullanıcılar Whatsapp’tan çıkış yaptığı ya da daveti reddettiği zaman tekrar giremiyordu.  

WhatsApp görüntülü aramaya yeni özellik: Zoom gibi olacak!

GÖRÜNTÜLÜ ARAMAYA İSTEDİĞİN ZAMAN KATILMA İMKANI 

Yakında kullanıma açılacak olan yeni özellik, hazır olduğunuzda arkadaş, aile veya iş arasında yapılan bir görüşmeye istediği zaman katılabilme imkanı sunacak. 2 milyar kullancısı olan mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın görüntülü konuşma konusunda popülaritesi göz önüne alındığında bu güncelleme Whatsapp’ın kullanım alanını genişletebilir.  

Görüşme sırasından konuşmadan düşen veya aramayı anıdan cevaplayamayan kişiler daha sonra ‘’konuşmaya katıl’’ düğmesine basarak tekrar görüntülü aramaya katılabilecek. Görüşmeye katılmadan önce görüşmede kimin olduğunu ve kimin davet edildiğini ya da henüz kimin katılmadığını gösteren yeni bir arama bilgisi ekranı da olacak. Eski sürümde olduğu gibi yeni güncellemede de aramalar uçtan uca şifrelenecektir. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...