Tgrt Haber

WhatsApp grup anketleri işte böyle görünecek

19 Nisan 2022 10:33 - Güncelleme : 19 Nisan 2022 10:38
WhatsApp grup anketleri işte böyle görünecek

Bir süredir test edilen ve geçtiğimiz günlerde sızıntısı yapılan WhatsApp özelliği bir kez daha ortaya çıktı. İşte önümüzdeki günlerde gelecek yeni grup anketleri...

Mesajlaşma platformu WhatsApp'a yeni özellikler gelmeye devam ediyor. Son olarak şirket geçtiğimiz günlerde yeni topluluklar ve emoji özelliğinin resmi duyurusunu yaptı.

Öte yandan uygulamada halihazırda gruplar için anket özelliği de test ediliyordu. İşte son beta sürümüyle bu yeniliğin detayları da netleşmeye başladı.

WHATSAPP'A GRUP ANKETLERİ GELİYOR

WhatsApp'ın kullanıcı deneyimi her geçen gün iyileştiiriliyor. Gruplar için fonksiyonları artıran anket özelliği, çok yakında kullanıcılara sunulacak. 

WhatsApp grup anketleri işte böyle görünecek

WhatsApp'ın iOS beta sürümünde yeni gelecek özellik bir kez daha göründü. Aşağıdaki ekran resmine baktığınızda, anketlerin nasıl olacağını kolayca anlayabilirsiniz. 

Kullanıcılar, sunulacak seçenekler doğrultusunda seçim yapabilecekler. 'Oy ver' butonuna tıklayarak, başlatılan ankete kolayca katılıp oy kullanbileceksiniz. Ayrıca grup anketleri de, tıpkı diğe mesajlarda olduğu gibi uçtan uca şifreleme ile korunacak. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...