Tgrt Haber
21 Şubat 2022 11:52 - Güncelleme : 21 Şubat 2022 12:13

WhatsApp sesli aramalar iOS'ta değişiyor: İşte yeni tasarımı

Popüler haberleşme uygulaması WhatsApp, iOS sistemli cihazlarda yeni arayüzüne kavuşuyor. Test edilen özellik yakında herkese sunulacak.

WhatsApp, iOS beta uygulamasında yeni özelliklere kavuştu.
WhatsApp, iOS beta uygulamasında yeni özelliklere kavuştu.

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulamalarından WhatsApp, yeni özelliklerle güncellenmeye devam ediyor. Meta'ya ait uygulama her platformda farklı yeniliklere sahip olurken, iOS cihazlar için yeni bir özellik daha ortaya çıktı.

WABetainfo adlı internet sitesinin sızdırdığı görüntülere göre WhatsApp, iOS platformunda yeni sesli arama tasarımına geçecek.

SESLİ ARAMA TASARIMINDA DEĞİŞİKLİK

WhatsApp'ın 22.5.0.70 yapı numaralı beta güncellemesiyle, sesli aramalar yeni kullanıcı arayüzüne kavuşuyor. Deneyimi iyileştirmek için bir süredir testler yapan WhatsApp, yeni beta güncellemesiyle bunu kullanıcılara sunuyor.

WhatsApp sesli aramalar iOS'ta değişiyor: İşte yeni tasarımı

Yeni güncellemeyle gruplardaki sesli aramalarda, katılımcının ses dalgalarını arama ekranında görmek mümkün olacak. Bu özellik sayesinde kullanıcı, o anda kimin konuştuğunu görerek sessiz olması konusunda katılımcıya uyarabilecek.

Sesli aramalarda yapılacak bir başka değişiklik ise duvar kağıtları tarafında olacak. Her ne kadar beta sürümünde görünmese de kullanıcılar, arama ekranına duvar kağıtları ayarlayabilecek.

Şu anda WhatsApp, beta sürümünde arama tasarımında yeni arayüz değişikliğine gitti. Beta kullanıcıları 22.5.0.70 sürümüyle uygulamaye gelen yeniliklerin bazılarını deneyimleyebilir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...