Tgrt Haber
09 Şubat 2022 09:25

WhatsApp, tasarım değişikliğine gitti

Popüler mesajlaşma platformu WhatsApp, yeni beta test sürümünü yayınladı. Uygulama, kamera tasarımında değişikliğe gitti.

WhatsApp, dünyada 2 milyarı aşkın aktif kullanıcısı ile en popüler mesajlaşma uygulaması.
WhatsApp, dünyada 2 milyarı aşkın aktif kullanıcısı ile en popüler mesajlaşma uygulaması.

WhatsApp, TestFlight beta Programı aracılığıyla yeni bir güncelleme gönderdi ve sürümü 22.4.0.72'ye çıkardı. Beta test kullanıcılarına sunulan yeni özellikler arasında kamera tasarımı değişikliği yer alıyor.

WhatsApp, şu anda kamera tasarımındaki değişikliği sadece iOS (iPhone) beta kullanıcıları ile test ediyor. Ekran görüntüsünde görebileceğiniz gibi, kamera değiştir simgesi yeniden tasarlandı.

WhatsApp, tasarım değişikliğine gitti

Buna ek olarak, ekranın alt kısmında galerinizdeki en son fotoğraflarınızın bulunduğu yatay bir çubuk olduğunu fark etmişsinizdir. Ancak ilerleyen zamanlarda tüm kullanıcılara sunulması beklenen bir güncelleme ile, yatay medya çubuğu olmayacak. Bunun yerine doğrudan galerinizi açan yeni bir çubuk bulunacak. 

WABetaInfo'dan alınan üstteki görselde, 'old' ile eski tema yani mevcut tema gösteriliyor. Ancak sağ taraftaki 'new' yazan görüntü ise söz konusu güncelleme ile WhatsApp kamera tasarımının nasıl olacağını gösteriyor. 

Değişiklikler şu anda beta test kullanıcıları için zaten mevcut. WhatsApp kamerası için daha fazla ince ayar, sonraki güncellemelerde gelecek. Bu değişiklikleri görmek için son beta sürümüne geçmeniz gerekiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...