Tgrt Haber
17 Ekim 2021 18:25

Whatsapp yıllardır beklenen özelliği ile beğeni topladı! Whatsapp emoji ile cevap verme nasıl yapılır?

Whatsapp yeni özelliği sayesinde kullanıcılarının beğenisi topladı. Mesajlara emoji ile cevap verme özelliği yakında kullanıcıların hizmetine sunulacak. Peki Whatsapp mesajlara emoji ile cevap verme özelliği ne zaman aktif olacak? Whatsapp beklenen özelliği hakkında detaylar.

Whatsapp yıllardır beklenen özelliği ile beğeni topladı! Whatsapp emoji ile cevap verme nasıl yapılır?
whatsapp,,emoji,,mesaj,

Facebook ve Instagram’da halihazırda kullanılan mesajlara emoji ile cevap verme özelliği Whatsapp kullanıcılarının erişimine açıldı. Test aşamasında olan emoji özelliği onaylanması durumunda WhatsApp'ın yeni sürümünde kullanıcıların hizmetine sunulacak.

WHATSAPP MESAJLARA EMOJİ İLE CEVAP VERME ÖZELLİĞİ NE ZAMAN ÇIKACAK?

Whatsapp mesajlara emoji ile cevap verme özelliği yakında kullanıcıların erişimine açılacak. Instagram ve Facebook Messeger uygulamalarına bulunan emoji ile tepki verme özelliği sonunda Whatsapp’a da geliyor. WhatsApp'ın yeni güncellemesinde yer alacak emojilerle tepki verme özelliği sayesinde kullanıcılar, gelen mesaj veya grup bildirimlere üzerine yerleştirilmiş emojilerle tepki verebilecek. Mesajlara verilen tepkiler anonim olmazken karşı taraftaki kullanıcı tepkinin kimden geldiğini anlayabilecek. Whatsapp mesajlara emoji ile tepki verme özelliği ile tepkiler karşı tarafa bildirim şeklinde gönderilebilecek. Ancak bildirim kullanıcıların inisiyatifine bırakılacak. Günümüzde test aşamasında olan Whatsapp mesajlara emoji ile tepki verme özelliği yeni sürümün çıkmasıyla birlikte tüm telefonlarda aktif olacak. Mesajlara emoji ile tepki verme özelliğini kullanmak istemeyen kişiler Whatsappn ‘’Ayarlar’’ kısmında özelliği devre dışı bırakabilecek.

 

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...