Tgrt Haber

WhatsApp'a yeni abonelik sistemi geliyor: Uygulama ücretli mi olacak?

21 Nisan 2022 12:31 - Güncelleme : 21 Nisan 2022 12:39
WhatsApp'a yeni abonelik sistemi geliyor: Uygulama ücretli mi olacak?

WhatsApp'ın test sürümünde yeni bir özellik keşfedildi. Business kullanıcıları için geleceği tahmin edilen yenilik, uygulamada ücretli bir abonelik sisteminin gelebileceğinin de işaretçisi. İşte detaylar...

WhatsApp’ın geliştirici ekibi, sürekli olarak yeni özellikler test ediyor ve uygulamayı daha iyi bir hale getirmek için çalışıyor. Son günlerde pek çok yeni özellik görünen WhatsApp’ın, bu kez de yeni bir abonelik sistemi üzerine çalıştığı ortaya çıktı.

Yeni WhatsApp özelliği, daha çok işletme hesaplarını yakından ilgilendiriyor. Yani söz konusu test, WhatsApp Business kullanıcıları için yapılıyor ve yeni bir abonelik sisteminin geleceğini gösteriyor. Peki kullanıcıları nasıl bir abonelik sistemi bekliyor?

WHATSAPP’TAN ÜCRETLİ ABONELİK GELİYOR

WhatsApp, halihazırda  kullanıcıların hesabı birden fazla cihazda kullanmasına olanak tanıyor. Yeni güncelleme, Business hesaplar için ‘’Bağlı Cihazlar’’ bölümünde önemli bir değişikliği getirecek. WhatsApp ekibi, bu bölüm için yeniden tasarlanan bir arayüz sunacak.

WhatsApp'a yeni abonelik sistemi geliyor: Uygulama ücretli mi olacak?

Şu anda Business hesaplar yalnızca 4 cihaza kadar bağlanma imkanına sahip. Lakin yeni güncellemeyle gelen abonelik sistemi ile bu sayı iki katından fazlasına çıkacak. WABetainfo’dan sağlanan ekran görüntüsüne göre, artık abonelik kapsamındaki Business hesaplar 10 cihaza kadar bağlantı sağlayabilecek. 

WhatsApp’ın test ettiği yeni özellik, görünüşe bakılırsa WhatsApp’a odaklanmayı planlayan daha büyük şirketler için tasarlanmışa benziyor. Yeni özelliğin kesin olarak ne zaman piyasaya sürüleceği ise henüz açıklanmadı. Detaylar yakında şirket tarafından paylaşılacaktır. Ayrıca ücret konusu da yine yakında netleşecektir. Belki de WhatsApp bu özelliği ücretsiz olarak kullanıcılara sunabilir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...