Tgrt Haber
09 Kasım 2021 10:13

WhatsApp'ta silinen mesajı okuma yöntemi nedir, nasıl okunur? WhatsApp'ta mesaj silme süresi kaldırılacak mı?

WhatsApp hemen hemen herkesin kullandığı, çevrimiçi bir haberleşme platformudur. Sesli, görüntülü ve yazılı iletişimin mümkün olduğu WhatsApp, son dönemde yapılan güncellemelerle de kullanıcılarını yeni özelliklerle buluşturmaktadır. Peki, WhatsApp'ta mesaj silme süresi kaç dakika, mesaj silme süresi kaldırılacak mı? WhatsApp'ta silinen mesajı okumak mümkün mü? Haberimizde...

WhatsApp'ta silinen mesajı okuma yöntemi nedir, nasıl okunur? WhatsApp'ta mesaj silme süresi kaldırılacak mı?
whatsapp,mesaj

"WhatsApp'ta silinen mesajı okumak için ne yapmak gerekir? WhatsApp'ta mesaj silme süresi ne kadar, silme süresi sınırsız mı olacak?" merak edilenler arasında yer alıyor ve WhatsApp kullanıcıları bu soruların cevabını aramaya devam ediyor. Silinen mesajı geri getirmek için yapılması gerekenler, WhatsApp mesajlarında süre sınırıyla ilgili son durum detayları haberimizde...

WHATSAPP'TA SİLİNEN MESAJLARI OKUMANINI YOLU NEDİR?

Son dönemde verilen kararla birlikte, “Meta” adı altında hizmet veren Whatsapp'ın bünyesine kattığı yeni özelliklerle gündeme geliyor. "Bu mesajı herkesten sil" seçeneği ile birçok kişinin meraklanmasına sebep olan bu özellik, kullanıcılar tarafından araştırılmaya devam ediyor. Mesajın yanlışlıkla gönderilmesi durumunda kullanıcılara büyük bir avantaj sağlasa bile,  gelen mesajın henüz okunmadan silinmesi ise büyük merak uyandırıyor. Peki, WhatsApp’ta silinen mesajları okumak için ne yapılmalı, silinen mesajlar okunabilir mi? İşte, çözümü!

Peki WhatsApp’ta silinen mesajlar nasıl okunur? WhatsApp’ta silinen mesajlar nasıl geri getirilir? İşte milyonlarca kullanıcının merak ettiği WhatsApp’ta silinen mesajları okumanın yolu…

  • Sohbet ettiğiniz kişi, gönderdiği mesajı sildiyse WhatsApp’ı telefonunuzdan silip tekrar yükleyin.
  • Yükleme işlemini tamamladığınızda mesaj geçmişiniz yedeklenmiş olacağından, silinen mesajı görme imkanına sahip olacaksınız.
  • Çevrimiçi olduğunuz esnada size gönderilen bir mesaj silindiğinde, "bu mesaj silindi" şeklinde bir bildirimle karşılaşırsınız.
  • Böylece mesaj, konuşma geçmişinden silinse bile telefon hafızasında depolanmaya devam eder.
  • WhatsApp'ta silinen mesajı okuma yöntemi nedir, nasıl okunur? WhatsApp'ta mesaj silme süresi kaldırılacak mı?

SİLİNEN MESAJI OKUMAK İÇİN İKİNCİ YÖNTEM

WhatsApp’ta, karşı tarafın gönderdikten sonra sildiği mesajları okumanın bir diğer yöntemi, bildirimleri kaydeden bir uygulamayı telefonunuza indirmektir çünkü bu tür üçüncül uygulamalar gönderilen mesajları silinmeden depolayabilmektedir. Bu uygulamaların güvenilirliği sorgulansa da, kullanmak isteyenler için alternatif olabilir.

WHATSAPP'TA MESAJ NASIL SİLİNİR?

Whatsapp'taki sohbetinizde, mesajları herkesten veya sadece kendinizden silebilirsiniz.

Mesajları herkesten silme özelliği: Bu özellik, gönderdiğiniz belirli mesajları bir gruptan veya bireysel sohbetten silmenize izin verir. Yanlış sohbete mesaj gönderilmesi veya mesajda bir hata bulunması durumunda, herkesten sildiğiniz mesajlar, alıcılarınızın sohbetlerinde “Bu mesaj silindi” şeklinde belirecektir. 

  • WhatsApp’ı açın ve silmek istediğiniz mesajın bulunduğu sohbete gidin.
  • Mesaja dokunup basılı tutun > menüden Sil seçeneğini işaretleyin.
  • İsteğe bağlı olarak, aynı anda birden fazla mesajı silmek için daha fazla mesaj seçin.
  • İstenirse Diğer’e dokunun > menüden Sil’i seçin.
  • Sil > Herkesten Sil’e dokunun.

Not: İletilen mesajların herkesten başarıyla silinebilmesi için hem sizin hem de alıcının Android, iPhone veya Windows Phone için WhatsApp’ın en son sürümünü kullanıyor olmanız gerekir.

Siz veya alıcınız Android, iPhone veya Windows Phone için WhatsApp’ın en son sürümünü kullanmıyorsanız bu özellik desteklenmeyecektir.

WHATSAPP'TA MESAJ SİLME SÜRESİ

WhatsApp'a gelen son güncellemeyle birlikte 7 dakikalık süre, 1 saat 8 dakika 16 saniyeye çıkarıldı, attığınız mesajı silebilmeniz için yaklaşık 1 saat 8 dakikanız bulunmakatadır ve yeni güncellemelerle birlikte bu sürenin sınırsız olacağı da yapılan açıklamalar arasındadır.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...