Tgrt Haber

Xbox Game Pass Aralık ayında gelecek oyunlar belli oldu

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
21 Kasım 2022 16:00 - Güncelleme : 21 Kasım 2022 16:00
Xbox Game Pass Aralık ayında gelecek oyunlar belli oldu
xbox,teknoloji,oyun

Kasım ayını sonuna doğru yaklaşırken, merakla beklenen Xbox Game Pass Aralık ayı listesi de ortaya çıktı. İşte önümüzdeki ay gelecek oyun ve tarihleri...

Yıl sonuna doğru yaklaşırken Microsoft, bol oyunlu bol eğlenceli bir 2022'yi geride bırakmak üzere. Her ay birbirinden farklı oyun içerikleri kullanıcının beğenisine sunulurken, Xbox GamePassAralık ayı listesi de yine erkenden ortaya çıktı.

Kasım ayının sonuna gelirken, Xbox Game Pass kullanıcılarına sunulacak yeni oyunlar belli oldu. Aralık ayında en az üç oyun gelecek. Resmi listenin ise ay sonuna doğru açıklanması bekleniyor.

XBOX GAME PASS ARALIK LİSTESİ

Aralık ayında gelecek oyunlardan ilki High On Life. Hikâyesi Rick and Morty tarafından oluşturulan oyun normalde 25 Ekim'de çıkacaktı. Ancak Microsoft, söz konusu oyunu Aralık ayına erteledi.

Game Pass kullanıcılarına sunulacak ikinci oyun ise Hello Neighbor 2. Bağımsız korku temalı oyun, bekleyenler için oldukça sürpriz olacak. Devam oyunu, selefinin mekaniğini korurken, daha heyecan katacak sahnelerle karşımıza çıkacak. 

Xbox Game Pass Aralık ayında gelecek oyunlar belli oldu

Aralık ayı için onaylanan oyunlardan bir başkası ise  bir rol yapma oyunu (RPG) olan Chained Echoes. 

Şimdilik öne çıkan liste yukarıdaki oyunlardan ibaret. Ancak liste çıkış tarihine doğru yeniden güncellenebilir. Ayrıca detaylı tarihe de aşağıdan göz atabilirsiniz:

  • Hello Neighbor- 2 – 6 Aralık (konsollar ve PC)
  • Chained Echoes- 8 Aralık ((konsollar ve PC)
  • High On Life – 13 Aralık ((konsollar, PC ve bulut)
Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...