Tgrt Haber

Xbox Game Pass Ultimate abonelerine Apple Music sürprizi

17 Kasım 2022 11:51 - Güncelleme : 17 Kasım 2022 11:52
Xbox Game Pass Ultimate abonelerine Apple Music sürprizi
xbox,

Microsoft'un oyun hizmetlerinden Xbox Game Pass, Ultimate kullanıcıları için Apple Music kampanyasını başlattı.

ABD menşeili Microsoft, Xbox aboneleri için gerek ücretsiz oyun gerekse farklı hizmetlerin kampanyalarıyla karşımıza çıkıyor. Şirket kısa süre önce Apple'ın müzik hizmetini üç ya süreyle ücretsiz sunacağını açıkladı.

Xbox Game Pass Ultimate aboneleri, 31 Mart 2023'e kadar Apple Music denemesini talep ederek müzik servisini üç ay ücretsiz kullanabilecek. 

3 AY APPLE MUSIC KAMPANYASI

Söz konusu kampyanya katılım için, konsol üzerinden Windows için Xbox ya da mobil uygulamadan yararlanabilirsiniz. 

Sunulan yeni kamanya, Apple ile Microsoft arasındaki ilişkilerin de iyiye gittiğini gösteriyor. Bir dönem arası kötü olan iki firmanın, birbirleriyle ortaklık yaparak kampanyalar sunması oldukça şaşırtıcı.

Xbox Game Pass Ultimate abonelerine Apple Music sürprizi

Yakın zamanda iki firmanın farklı bir entegrasyon için de bir araya geldiğini hatırlatmakta fayda var.  Window 11'in yerel Fotoğraflar uygulamasında artık iCloud Fotoğraf kitaplığına erişmek mümkün. 

BEDAVA APPLE MUSIC NASIL ALINIR?

  • Xbox Game Pass Ultimate üyeliğine sahipseniz, konsoldan, Windows Game Pass uygulamasından ya da mobil Game Pass uygulamasındaki Avantajlar bölümüne girin.
  • Ardından sunulan avantajlar arasında “3 ay ücretsiz Apple Music” seçeneği görülecek.
  • Bu seçeneğe giriş yaptığınızda, “Bağlantı al” kutucuğunu içeren yeni bir bölüm açılacak. Burada sunulan ilgili bağlantıyı takip ederek 3 aylık ücretsiz Apple Music denemesini başlatabilirsiniz.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...