Tgrt Haber
18 Nisan 2022 10:10 - Güncelleme : 18 Nisan 2022 10:12

Xiaomi, MIUI 13.5 için çalışmalara başladı: Yeni arayüz sızdırıldı

Henüz 4 ay önce MIUI 13'ü piyasaya süren Xiaomi'nin, bu kez de MIUI 13.5 üzerine çalışmaya başladığı ortaya çıktı. Güvenilir kaynaklar, yeni arayüzü mevcut MIUI kodlarında keşfetti.

Xiaomi, MIUI 13.5 için çalışmalara başladı: Yeni arayüz sızdırıldı

Akıllı telefon pazarının lider markalarından Xiaomi, yazılım tarafında istikrarlı bir şekilde çalışmaya devam ediyor. Son yıllarda piyasaya çıkardığı arayüz güncellemeleri ile cihazlarında kapsamlı değişiklikler yapan üretici, şimdi bir sonraki arayüz güncellemesi için çalışmalara başladı.

Henüz dört ay önce MIUI 13 arayüzü piyasaya çıkmıştı. Çinli firma, birkaç değişiklik ve çeşitli performans iyileştirmeleriyle MIUI 13'ü duyuru ve desteklenen modeller içinde yayınladı. MIUI 13'ün piyasaya çıkmasından birkaç ay sonra MIUI 13.5 hakkında da sızıntılar gelmeye başladı.

MIUI 13.5 SIZDIRILDI

Xiaomi, halihazırda MIUI 13'ü desteklenen çoğu modeline sundu. Ancak yakın zamanda bir kaynak, MIUI kodlarında yeni arayüz güncellemesi MIUI 13.5'in logosunu buldu.

Xiaomi, MIUI 13.5 için çalışmalara başladı: Yeni arayüz sızdırıldı

Yukarıdaki ekran resmine bakıldığında MIUI 13.5 logosu, mevcut MIUI 13'den çok da farklı olmayacak. Farklı bir renge sahip olacak logo, çok büyük bir güncelleme de olmayacağına işaret ediyor. 

Örneğin MIUI 12.5 Enhanced piyasaya sürüldüğünde, daha sonra gelen MIUI 13 ile neredeyse arasında hiçbir fark olmadığı açıkça ortadaydı. Dolayısıyla sızdırılan yeni görüntüler, 13.5'in de çok fazla bir değişiklik ile gelmeyeceğini gösteriyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...