Tgrt Haber

Yeni akıllı telefon markası geliyor: Bütçe dostu modelleriyle teknoloji devlerine rakip olacak

Editör: Okan Güleş / Kaynak: rozetked
12 Eylül 2023 10:41 - Güncelleme : 12 Eylül 2023 10:43
Yeni akıllı telefon markası geliyor: Bütçe dostu modelleriyle teknoloji devlerine rakip olacak
,akıllı telefon,hmd global

Günümüzdeki Nokia telefonların üretimini gerçekleştiren HMD Global isimli şirket, yakında kendi markasına ait telefonlar piyasaya sürecek. Şirket, marka tescili ve daha birçok gerekli koşulları yerine getirdi.

2016’da Nokia’nın mobil cihaz segmentinde kullanım haklarını satın alan HMD Global, artık kendi markası için de kolları sıvadı.

Özellikle giriş ve orta seviye modeller geliştiren teknoloji devi, ürün yelpazesini genişletmek için kendi markasıyla üretim yapmayı planlıyor.

HMD GLOBAL HIZLA BÜYÜYOR

Elbette bu hedefin altında yatan büyük bir başarıda var. Öyle ki şirketin CEO’su Baril, HMD Global’ın en hızlı büyüyen ve 5G akıllı telefon üretiminde Avrupa’nın en büyük üreticilerinden biri olduğunu söylüyor.

Yeni markaya dönecek olursak HMD Global, yakında kendi markalı cep telefonlarını piyasaya sürebilir. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Baril, ‘’Kullanıcı deneyimine odaklanan ve insanların ihtiyaçlarını öngören teknolojiler geliştireceğiz’’ ifadelerini kullandı.

Yeni akıllı telefon markası geliyor: Bütçe dostu modelleriyle teknoloji devlerine rakip olacak

Söz konusu açıklamada yeni ürünlerin piyasaya sürülme zamanı veya başka bir detay belirtilmedi. Ancak daha önce HMD Global, marka tescilini kendi logosuyla yapmıştı. Bu nedenle yakında yeni bir HMD Global isimli cep telefonu görebiliriz.

Öte yandan Nokia telefonların üretimi de yine devam edecek. Şirket, kendi adına ürettiği telefonları bağımsız olarak piyasaya sürecek.

 

Kaynak: rozetked
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Tigin14 Eylül 2023 06:10

Avrupa'da cep telefonu üreten marka mı kaldı ki en büyüğü hmd olsun?

Cenan 14 Eylül 2023 05:31

Yıl başından sonra tüm cihazlara. Yüzde/50 zam geliyor 64gb ler 17 binlira olacak

Fensur ÇIRLAR 13 Eylül 2023 16:32

Başarılar dilerim inşallah

OSMAN İŞCAN 13 Eylül 2023 15:51

MERHABALAR NOKİA YI ÇOK SEVİYORUM İNŞALLAH ÇIKAR BİR TANE NOKIA CEP TELEFONU ALIRIM SAYGILARIMI SUNAR ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.

Mustafa Sakarya 12 Eylül 2023 22:19

Ben hala Nokia telefon kullanıyorum ve hala sağlam ve dayanıklı marka olduğunu inanıyorum Allah yolunuzu açık etsin Allah yar yardımcınız olsun

Sonraki Haber Yükleniyor...