Tgrt Haber

Yerli arabayı deneme fırsatı: Togg T10X test günleri yeni şehirlerde başlıyor

15 Şubat 2024 13:31 - Güncelleme : 15 Şubat 2024 13:35
Yerli arabayı deneme fırsatı: Togg T10X test günleri yeni şehirlerde başlıyor
,,,yerli araba

20 Ocak'ta T10X modelini çekilişsiz ve kurasız satışa sunan Togg, elektrikli otomobili deneyimlemek isteyenler için geçen hafta başlattığı test günlerini yeni şehirlere genişlettiğini açıkladı.

Togg T10X test günleri geçen hafta Sakarya, Bursa, Diyarbakır, Ankara ve İstanbul'da devreye alınmıştı. Togg'un sosyal medya platformu X'teki hesabından yapılan açıklamada, bu hafta 5 yeni noktada test günleri düzenleyeceği açıklandı.

"T10X sürüş deneyimi şehrinize geliyor." notuyla paylaşılan açıklamada, test günlerinin düzenleneceği tarih ve lokasyon bilgilerine yer verildi:

Gaziantep: 15-18 Şubat Sankopark
Samsun: 15-18 Şubat Yeşilyurt AVM
Konya: 15-18 Şubat M1 Konya
İstanbul: 15-18 Şubat Nautilus AVM
İzmir: 16-18 Şubat Togg Bornova Deneyim Merkezi

TOGG T10X TEST SÜRÜŞÜ İÇİN NASIL BAŞVURULUR?

Togg T10X'i deneyimlemek isteyenlerin, Togg'un internet sitesindeki başvuru formunu doldurarak kayıt oluşturmaları gerekiyor.

Form doldurma aşamasında, kullanıcıların isim - soy isim, yaş, telefon numarası ve e-posta bilgilerini doldurmaları isteniyor. Aynı zamanda "Daha önce Togg ön sipariş sürecine katıldınız mı?" ve "Daha önce elektrikli bir araç kullandınız mı?" sorularını cevaplaması gerekiyor.

YOLLARDAKİ TOGG SAYISI 21 BİNİ GEÇTİ

Öte yandan Togg, geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımda "Ocak ayının sonunda ailemiz daha da genişledi ve 1625 yeni kullanıcımız T10X’lerine kavuştu. Bugün itibarıyla yollardaki T10X sayısı 21 bin 208 adede ulaştı." bilgisini aktardı.

Togg ilk fastback modeli T10F'in teslimatı için de gün sayıyor. Bu yılın sonunda üretiminin başlatılması beklenen akıllı cihazın 2025 yılında da yola çıkması planlanıyor.

Kaynak: Togg
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...