Tgrt Haber
06 Ekim 2021 14:41

Dans ediyor, ürün tanıtıyor, 4 dil biliyor! Yerli robot Mini Ada 162 bin liradan satışa çıktı

AkınRobotics tarafından geliştirilen yerli ve milli robot Mini Ada, kendisine hayran bırakan özellikleriyle internet üzerinden satışa çıktı. Dans edebilen, Türkçe'nin yanında Arapça, Rusça ve İngilizce de konuşabilen Mini Ada'nın satış fiyatı 162 bin 840 lira olarak belirlendi.

Dans ediyor, ürün tanıtıyor, 4 dil biliyor! Yerli robot Mini Ada 162 bin liradan satışa çıktı
yerli robot,,mini ada,,akınrobotics,

Konya'da faaliyet gösteren AkınrRobotics tarafından geliştirilen insansı robot Mini Ada, yetenekleriyle kendisine hayran bırakıyor. Farklı amaçlar kullanılabilen robot internetten 162 bin 840 liraya satışa sunuldu.

Online alışveriş sitelerinde satışa çıkarılan Mini Ada'ya 12 aya kadar taksitle ya da alışveriş kredisiyle sahip olmak mümkün.

Sipariş verilmesinin ardından birkaç gün sonra kargo şirketine teslim edileceği belirtilen insansı robot, Türkçe'nin yanı sıra İngilizce, Rusça ve Arapça da konuşabiliyor.  Dans edebilen ve ürün tanıtımı yapan Mini Ada, havaalanlarında, otogarlarda, otellerde, alışveriş merkezlerinde, mağazalarda, marketlerde, fuarlarda, konserlerde, açılış, kutlama organizasyonları gibi birçok alanda karşılama hostesi olarak da kullanılabiliyor. 

Dans ediyor, ürün tanıtıyor, 4 dil biliyor! Yerli robot Mini Ada 162 bin liradan satışa çıktı

PİL ÖMRÜ 8 SAAT

45 kilogram ağırlığa ve 130 cm yüksekliğe sahip robotta kullanılan lityum iyon pilleri, 8 saat kesintisiz olarak hizmet verebilmesini sağlıyor. .

10 adet motoru ile Mini Ada, kol, kafa, yürüme ve yönelim hareketlerini hassas bir şekilde kontrol edebilirken üzerindeki 50 adet sensörle engelleri fark ederek hareketlerini yönlendirebiliyor.

Yerli robot, insanlarla iletişimini ise gövdesine entegre edilmiş 10.1 inç büyüklüğündeki dokunmatik ekran vasıtasıyla sağlıyor.

Dans ediyor, ürün tanıtıyor, 4 dil biliyor! Yerli robot Mini Ada 162 bin liradan satışa çıktı

MİNİ ADA NELER YAPABİLİYOR?

AkınRobotics'in resmi internet sitesinde Mini Ada'nın kabiliyetleri şöyle anlatıldı:

DANS ETME: Verilen koreografi doğrultusunda dans ve figürler yaparak; konser, organizasyon, fuar vb. etkinliklerde ilgi çekici şovlarla müşterilerinizin/misafirlerinizin dikkatini çekebilirsiniz.

ÜRÜN TANITIMI: Fuar alanınıza, restoranınıza, otelinize, mağazanıza ya da ürün standınıza gelen misafirlerinizi karşılayabilir, ürünleriniz ve hizmetleriniz hakkındaki bilgileri çok daha doğru ve net şekilde aktarabilirsiniz.

KARŞILAMA HOSTESLİĞİ / RESEPSİYON GÖREVLİSİ: İşyerinizde, fuar ve açılış gibi organizasyonlarınızda misafirlerinizi karşılayıp, kendilerine bilgi verebilir.

Dans ediyor, ürün tanıtıyor, 4 dil biliyor! Yerli robot Mini Ada 162 bin liradan satışa çıktı

YER TARİFİ: Sisteminde yüklü olan herhangi bir yer/nokta sorulduğunda (ör: çıkış kapısı, kayıp eşya bürosu, taksi vb.) anında yön göstererek sesle tarif edebilir. Bunun yanı sıra ekranında harita bilgisini göstererek, gidilecek noktanın rotasını da çizer.

AKTİF BİLGİSAYAR VE İNTERNET KULLANIMI: İnternet üzerinden sorulan sorulara anında yanıt sunabilir. Yeni haberleri, hava durumunu ve merak ettiğiniz her soruyu cevaplar.

EĞİTİM: Eğitimlerde çalıştığı alanla ilgili bilgi vererek anlık diyalog kurar.

BARKOD OKUMA: Havalimanlarında, üzerinde bulunan barkod okuyucu sistemi ile yolcunun uçuş bilgilerini söyleyip ekranında gösterebilir. Aynı zamanda gideceği konumla ilgili ulaşım, saat, hava durumu vb. bilgileri birlikte sunar.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...