Tgrt Haber

Zengin olmuş olabilirsiniz, Twitter hesabınızın değerini öğrenebileceğiniz site

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: TGRT Haber
15 May 2023 10:45 - Güncelleme : 15 May 2023 11:10
Zengin olmuş olabilirsiniz, Twitter hesabınızın değerini öğrenebileceğiniz site
twitter,sosyal medya,teknoloji

'My Twitter Worth' isimli site kullanıcıların Twitter hesaplarının ederini anlamalarını sağlıyor. Siteye Twitter ile Oturum Aç yöntemiyle giriş yaptığınızda hesabınızın Türk Lirası cinsinden ne kadarlık bir maddi değeri olduğunu öğrenebiliyorsunuz.

Twitter'da şu ana kadar yüzlerce hatta binlerce tweet paylaşmış, milyonlarca hesapla etkileşim kurmuş ve birbirinden farklı yüzlerce çevreye hitap eden içeriklere imza atmış olabilirsiniz. Peki bütün bunların maddi bir değeri olabileceğini biliyor muydunuz?

'My Twitter Worth (Twitter Hesabımın Değeri)' adlı site Twitter hesabınızın ederini gösteriyor. Hesaplarken ne gibi kriterleri göz önünde bulundurduğu belli değil ancak sitenin geliştiricilerine göre bu basit bir vakit geçirmelik oyundan ibaret. Bu nedenle kullanıcılar çıkan sonucu çok da dikkate almayabilirler.

TWİTTER DEĞERİNİZ NE KADAR?

Öncelikle https://roundyearfun.org/twitterworth/ sitesine girin. Buradaki "Twitter ile Oturum" düğmesine tıklayın ve sonraki ekranda sizden istenen bilgileri doldurarak sisteme giriş yapın.

Hemen ardından Twitter hesabınızın değerini gösteren bir metin karşınıza çıkacaktır.

Twitter Worth sitesi şu bilgilere erişim sağlayacağını söylüyor:

  • Akıştaki Tweetlerin (korumalı Tweetler dahil) yanı sıra Liste ve koleksiyonlarını gör.
  • Twitter profil bilgilerini ve hesap ayarlarını gör.
  • Takip ettiğin, sessize aldığın ve engellediğin hesapları gör.
  • Kendin için hesapları takip et ve takibi bırak.
  • Profilini ve hesap ayarlarını güncelle.
  • Kendin için Tweetleri gönderip sil ve diğer kullanıcılar tarafından gönderilen TBuweetler ile etkileşime gir (örneğin bir Tweeti Beğen, Beğenme, Retweetle veya bir Tweete yanıt ver).
  • Kendin için Listeler ve koleksiyonlar oluştur, yönet ve sil. Kendin için hesapları sessize al, engelle ve şikayet et.

Twitter hesabınızın değerini sorguladıktan sonra 'Twitter Worth' sitesinin bağlantısını kesebilirsiniz. Bunun için Twitter'a giriş yapın ve Gizlilik ve güvenlik bölümünden Bağlı uygulamalar sekmesini açıp buradan "Erişimi kaldır"a tıklamanız yeterli.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...