Tgrt Haber
Teknoloji - Teknoloji
04 Nisan 2022 - 12:10

LG, Android 12 güncelleme takvimini açıkladı: Bazı modeller Android 13'ü de alacak

Akıllı telefon pazarından çekilen LG, cihazları için yazılım desteği sunmaya devam ediyor. Koreli üretici kısa süre önce, Android 12 güncelleme takvimini paylaştı. Ayrıca Android 13'ü alacak cihazlarda yine onaylandı.
 - TOGG ilana çıktı
04 Nisan 2022 - 11:24

Togg’dan dikkat çeken iş ilanı: İki birime elaman alacak

Türkiye'nin yerli otomobil markası TOGG, çeşitli departmanlarda çalışacak işçiler için ilan vermeye devam ediyor. Marka, bu kez de blok zinciri geliştiricisi ve mobil uygulama ile ilgili bir ilan yayınladı.
Teknoloji - Teknoloji
04 Nisan 2022 - 10:20

Tesla, Almanya'daki yeni fabrikasını paylaştığı bir video ile gösterdi

Elon Musk'ın ana gelir kaynağı Tesla, Almanya'da kurulan yeni fabrikayı 3 dakikalık bir video ile gösterdi. Drone ile çekimi yapılan fabrikada, üretim bantlarına kadar pek çok detay paylaşıldı.
Teknoloji - Teknoloji
04 Nisan 2022 - 09:48

Apple abonelik hizmet sızdırıldı: iPhone'lar işte bu fiyattan kiralanacak

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan yeni Apple abonelik hizmetinin detayları netleşiyor. Son gelen bilgilere göre iPhone'ları kiralamak oldukça pahalı olacak. Peki Apple nasıl bir fiyatlandırma uygulayacak.
Teknoloji - Teknoloji
03 Nisan 2022 - 21:23

Instagram çöktü mü? Instagram mesajlar neden açılmıyor? Messenger çöktü mü?

Instagram çöktü mü? Kullanıcılardan gelen bilgilere göre sosyal medya uygulamalarından Instagram'da erişim sorunları var. Peki Instagram çöktü mü? Neden erişilemiyor?
Teknoloji - Teknoloji
03 Nisan 2022 - 15:29

WhatsApp, iOS kullanıcıları için iletilecek mesaj sayısını sınırlıyor

WhatsApp iOS kullanıcıları için yeni bir değişikliğe hazırlanıyor. Meta'ya ait platform, kullanıcıların iletebilecekleri mesaj sayısına sınırlama getiriyor. İşte ayrıntılar...
Teknoloji - Teknoloji
03 Nisan 2022 - 15:02

AnTuTu açıkladı: İşte en güçlü 10 Apple cihazı

Performans kıyaslama ve test platformu AnTuTu, en güçlü 10 Apple cihazını karşılaştırdı. Ortalama puanları ele alan ekip, en güçlü cihazları (iOS) performansına göre sıraladı.
Teknoloji - Teknoloji
03 Nisan 2022 - 12:39

Google Chrome liderliği bırakmıyor: Rakiplerine adeta fark attı

Dünyanın en popüler tarayıcısı Google Chrome liderliği bırakmıyor. İddialı rakipleri olmasına rağmen Google'ın tarayıcısı yine zirvede.
Teknoloji - Teknoloji
03 Nisan 2022 - 11:38

Yerli otomobil TOGG için şarj istasyonu şartları belli oldu: 300 bin TL veren lisansı alacak

Türkiye’nin yerli otomobil projesi TOGG için nefesler tutuldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2023’de banttan indirilip, gelecek yılda ise pazara çıkacak yerli otomobil için talimat verdi.
Teknoloji - Teknoloji
03 Nisan 2022 - 10:53

Elon Musk’tan korkutan insansı robot açıklaması: Kişiliğimizi yükleyebiliriz

Elon Musk, katıldığı bir röportajda insansı robotu ile ilgili soruları cevapladı. Tıpkı bir insan gibi dış görünüme sahip robota, şimdi de kişilik eklenebileceği gündeme geldi.
Teknoloji - Teknoloji
03 Nisan 2022 - 10:22

Eski sim kartların sonunu getirecek yenilik: Android 13 ile e-SIM devrine geçilecek

Google radikal bir değişikliğe gidiyor. Teknoloji devi, bir sonraki Android 13 güncellemesi ile eski sim kartları rafa kaldıracak yenilik getirecek. İşte detaylar...
TEKNOLOJİ - TEKNOLOJİ
02 Nisan 2022 - 17:24

Büyük Google Chrome tehlikesi ortaya çıktı: Hemen tarayıcınızı kontrol edin!

Teknoloji devi Google, Chrome tarayıcısını kullanan herkesi uyardı. Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre, Gadget'larınız büyük tehlike altında olabilir ve bunların hepsi basit bir Google Chrome hatasıyla bağlantılı.
Teknoloji - Teknoloji
02 Nisan 2022 - 12:48

Instagram hikayelere gizli bakmak mümkün! İşte yapmanız gereken

Instagram, dünya çapında en popüler sosyal medya ağlarından biri. Tahminlere göre 2 milyar aktif kullanıcısı bulunan Instagram'da story (hikaye) izleyip görünmeme yöntemleri merak konusu. Peki, Instagram hikayelere gizli nasıl bakılır? Story gizli nasıl izlenir? İşte hikaye bakma hilesi...
Teknoloji - Teknoloji
01 Nisan 2022 - 17:06

WhatsApp hesap silme işlemi nasıl yapılır? WhatsApp'ı kalıcı silmek için yapılması gerekenler

WhatsApp uygulamasını kullanmak istemeyen kullanıcılar hesaplarını nasıl silebileceklerini araştırıyor. WhatsApp hesap silme işlemi nasıl yapılır? Anlık mesajlaşma uygulamasını tamamen silmek mümkün mü? İşte bu soruların cevapları…
Teknoloji - Teknoloji
01 Nisan 2022 - 17:03

AnTuTu açıkladı: Mart ayının en güçlü Android telefonları belli oldu

Akıllı telefonları performansına göre test ederek kıyaslayan AnTuTu, Mart 2022’in en güçlü Android telefonlarını açıkladı. Listede ilk sıraları Qualcomm işlemcili modeller aldı.
Teknoloji - Teknoloji
01 Nisan 2022 - 14:50

Samsung’dan şaşırtan karar: Kullanıcı kendi telefonunu tamir edebilecek

Samsung, bazı Galaxy telefonları için yeni bir karar aldı. iFixit ile ortaklık kuracağını açıklayan teknoloji devi, bu sayede kullanıcıların kendi telefonunu onarmasına olanak tanıyacak.
Teknoloji - Teknoloji
01 Nisan 2022 - 11:46

Şakası yok: Roketsan’dan ‘ÇAKIRLI’ 1 Nisan paylaşımı

Roketsan, kısa süre önce lansmanını gerçekleştirdiği ÇAKIR füzesiyle ilgili paylaşımlara devam ediyor. Yerli füzeyle ilgili sosyal medya hesaplarından çeşitli paylaşımlar yapan Roketsan, 1 Nisan şaka gününü de boş geçmedi.
Teknoloji - Teknoloji
01 Nisan 2022 - 11:23

Apple, iOS 15.4.1 güncellemesini yayınladı: Çileden çıkaran sorun giderildi

Mart ayında iOS 15.4’ü yeni özelliklerle kullanıcılara sunan Apple, birkaç haftanın ardından sorunları gideren iOS 15.4.1 güncellemesini yayınladı.
TEKNOLOJİ - TEKNOLOJİ
01 Nisan 2022 - 10:51

Performans odaklı yeni Toyota GR Corolla tanıtıldı

Toyota, ABD’de yeni GR Corolla modelini tanıttı. Performansıyla ön plana çıkan araç, GR Yaris’e benzer tasarımı ve özellikleriyle dikkatleri üzerine çekiyor.
Teknoloji - Teknoloji
01 Nisan 2022 - 09:40

Instagram sohbetlerinde yeni dönem: İşte gelen özellikler

Sosyal medya uygulamalarının başında gelen Instagram, kullanıcıların mesajlaşma deneyimini iyileştirecek birkaç yeni özelliğini kullanıma sundu. İşte uygulamaya eklenen yenilikler...
Başa Dön Sona Git