Tgrt Haber
Teknoloji - Teknoloji
14 Mart 2022 - 15:03

Galaxy S21 için Mart 2022 güvenlik güncellemesi çıktı: İşte değişiklikler

Mart 2022 güvenlik güncellemelerinin dağıtımına hız kesmeden devam eden Samsung, birkaç modelin ardundan bu güncellemeyi Galaxy S21 içinde kullanıma sundu. İşte Mart 2020 güvenlik yaması hakkında bilinmesi gerekenler...
 - Dev proje teste girdi
14 Mart 2022 - 13:52

Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir yerli Altay Tankı için müjde verdi

Son yıllarda Savunma Sanayii alanında hamleler yapan Türkiye, yerli tank Altay için motor testlerine başlıyor.
Teknoloji - Teknoloji
14 Mart 2022 - 12:50

2022 FIFA Dünya Kupası'nda dijital etkiyi Türkler oluşturacak!

Bu yıl 21 Kasım’da Katar’da başlayacak ve birçok “ilk”lerin yer alacağı FIFA Dünya Kupası, bugüne kadar yapılmış en “akıllı” dünya kupası adayı olmaya aday.
Teknoloji - Teknoloji
14 Mart 2022 - 11:52

Samsung duyurdu: Yeni Galaxy A serisi işte bu tarihte geliyor

Merakla beklenen yeni Galaxy A serisinin çıkış tarihi açıklandı. Muhtemelen A53 ve A73'ün tanıtılacağı etkinlik, 17 Mart tarihinde düzenlenecek.
Teknoloji - Teknoloji
14 Mart 2022 - 10:36

Yabancı geliştiriciler Bayraktar TİHA’nın oyununu yaptı

Dünyanın gündeminden düşmeyen yerli ve milli Bayraktar şimdi de oyunlara konu olmaya başladı. Yabancı uyruklu bir geliştirici, Bayraktar TİHA'nın oyunu yaptı. yapılan bu oyun sosyal medyada da gündeme geldi.
Teknoloji - Teknoloji
14 Mart 2022 - 10:08

Android telefonlar için Escobar virüsüne dikkat: Bankacılık uygulamalarına erişiyor

Android telefonlar için binlerce kötü amaçlı yazılım bulunurken, kısa süre önce bunlara Pablo Escobar adında yeni bir virüs daha eklendi. Farklı yoldan cihazlara erişebilen virüs, bankacılık uygulamalarına erişip para çalabilme potansiyeli taşıyor.
 - ''Kızılelma'dan'' ilk video
13 Mart 2022 - 22:20

Selçuk Bayraktar'dan ‘Kızılelma’ paylaşımı: işte insansı savaş uçağından ilk görüntü - video

Milli ve yerli Bayraktar TB2'nin geliştiricisi Selçuk Bayraktar, yeni İHA'sı Bayraktar Kızılelma'yı paylaştığı bir video ile gösterdi. Bayraktar'ın bu paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni topladı.
Teknoloji - Teknoloji
13 Mart 2022 - 15:35

Renault, Kadraj’ın yerini alacak yeni Austral modelini gözler önüne serdi

Türkiye'deki araçlarıyla geniş kitle kazanan Renault, Kadraj'ın yerini alacak yeni otomobilini gösterdi. Tam hibrit özelliğiyle elektrikli araçlar arasında ön plana çıkan Austral, yakında Türkiye pazarında satışa sunulacak.
 - TOGG’a ilk lansman
13 Mart 2022 - 13:02

Ankara'da düzenlenecek Eko İklim Fuarı'nda 'TOGG' sürprizi

Ankara Ticaret Odası tarafından düzenlenecek Eko İklim Zirvesi ve Fuarı'nda merakla beklenen yerli otomobilin lansmanı gerçekleşecek. İklim değişikliğini konu alan organizasyonda, TOGG'un da lansmanının gerçekleşmesi bekleniyor.
 - Togg'dan yeni görüntüler geldi
13 Mart 2022 - 11:20

Yerli otomobil Togg'dan -40 derece soğukta yeni fotoğraflar geldi

Teknoloji - Teknoloji
13 Mart 2022 - 10:47

Ukraynalı mülteciler sığınak için Tinder uygulamasından yararlandılar

Teknoloji - Teknoloji
13 Mart 2022 - 10:19

OnePlus 9 Pro için önemli bir güncelleme yayınlandı

Çinli teknoloji şirketi OnePlus, amiral gemisi telefonları için çeşitli sorunları ele alan bir güncelleme yayınladı. İşte OnePlus 9 ve OnePlus 9 Pro için gelen güncellemenin detayı...
Teknoloji - Teknoloji
13 Mart 2022 - 00:25

Google navigasyon kullananlar dikkat: Alternatif yollar yerine paralı yollara sokuyor

Milyonlarca insana alternatif yol arayışında yardımcı olan Google navigasyonlar ile ilgili bir gerçek tartışmaya yol açtı. Google navigasyonların daha çok paralı yolları önerdiği belirtildi.
Teknoloji - Teknoloji
12 Mart 2022 - 20:15

Bayraktar TB2 SİHA'nın oyunu yapılıyor: İngiliz yazılımcı düğmeye bastı

Ukrayna'nın en büyük askeri gücü olan TB2 SİHA'lar dünyanın ilgi odağı haline geldi. Selçuk Bayraktar liderliğinde temeli atılan Bayraktar SİHA'ların oyunu çıkacak. İngiliz bir yazılımcı Bayraktar SİHA'nın oyununu yapıyor.
TEKNOLOJİ - TEKNOLOJİ
12 Mart 2022 - 18:44

Bayraktar KIZILELMA (MİUS) önemli aşamayı geçti: Entegrasyon hattına girdi

Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen insansız savaş uçağı Bayraktar KIZILELMA’nın ilk prototipinin üretim geliştirme modeli entegrasyon hattına girdi. BAYKAR, Bayraktar KIZILELMA’nın ilk uçuş testini 2023 yılında gerçekleştirmeyi hedefliyor. TCG ANADOLU gemisi gibi kısa pistli gemilere iniş ve kalkış kabiliyetine sahip olacak olan Bayraktar KIZILELMA bu sayede denizaşırı görevlerde önemli rol üstlenecek. Bayraktar KIZIELMA’dan müthiş görüntüler paylaşıldı.
 - 'Kızılelma' üretim bandında
12 Mart 2022 - 14:50

Son dakika! Selçuk Bayraktar’dan heyecanlandıran paylaşım: Bayraktar Kızılelma yola çıktı

Son dakika haberi: Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar sosyal medya hesabından yaptığı “MİUS” paylaşımı ile heyecanlandırdı. MİUS-İnsansız Savaş Uçağı’na ait son görüntüyü duyuran Bayraktar, “Bayraktar KIZILELMA Yolda geliyor, takipte kalın” ifadelerine yer verdi. BAYKAR, Bayraktar KIZILELMA’nın ilk uçuş testini 2023 yılında gerçekleştirmeyi hedefliyor.
TEKNOLOJİ - TEKNOLOJİ
12 Mart 2022 - 12:55

2021'in en çok satan akıllı telefonları açıklandı: Apple, kasıp kavurdu

Akıllı telefon pazarı gün geçtikçe daha çok hareketleniyor. Çinli üreticilerin sayıca artması ve hem giriş-orta hem de üst segmente hitap eden telefon çeşitliliğine katkı bulunmalarıyla rekabet hiç olmadığı kadar üst seviyeye çıktı. İşte 2021’nin en çok satan akıllı telefonları…
 - AKINCI B TİHA'dan rekor
11 Mart 2022 - 21:55

Bayraktar AKINCI B TİHA irtifa rekoruna uçtu: Selçuk Bayraktar müjdeyi verdi

Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar sosyal medya hesabından dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Bayraktar, ‘AKINCI B ait olan irtifa rekorunu az önce kırılmış. Milli ve özgün tasarım bir hava aracıyla çıkılmış en yüksek irtifaya çıktı. Vatanımıza, milletimize hayırlı ve uğurlu olsun.' dedi.
Teknoloji - Teknoloji
11 Mart 2022 - 13:46

Pakistan Hava Kuvvetleri'nden Bayraktar TB2 ve AKINCI TİHA'lı paylaşım

Türkiye'nin yerli ve milli İHA'ları göz doldurmaya devam ediyor. Kısa süre önce savunma sanayii'nin gelecek konseptine dair video yayınlayan Pakistan Hava Kuvvetleri'nin, paylaştığı videoda Bayraktar TB2 ve AKINCI TİHA'ya da yer vermesi gözlerden kaçmadı.
Teknoloji - Teknoloji
11 Mart 2022 - 12:43

Google Ukrayna'daki kullanıcılara hava saldırısı uyarısı gönderecek

Teknoloji devi Google, Ukraynalı vatandaşlara yardım amaçlı Android telefonlara yeni uyarı sistemi ekledi. Bu yararlı araç sayesinde işgal altında bulunan vatandaşlar, hava saldırısı esnasında uyarı bildirimi alabilecek.
Başa Dön Sona Git