Tgrt Haber
 - AKINCI B TİHA'dan rekor
11 Mart 2022 - 21:55

Bayraktar AKINCI B TİHA irtifa rekoruna uçtu: Selçuk Bayraktar müjdeyi verdi

Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar sosyal medya hesabından dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Bayraktar, ‘AKINCI B ait olan irtifa rekorunu az önce kırılmış. Milli ve özgün tasarım bir hava aracıyla çıkılmış en yüksek irtifaya çıktı. Vatanımıza, milletimize hayırlı ve uğurlu olsun.' dedi.
Teknoloji - Teknoloji
11 Mart 2022 - 13:46

Pakistan Hava Kuvvetleri'nden Bayraktar TB2 ve AKINCI TİHA'lı paylaşım

Türkiye'nin yerli ve milli İHA'ları göz doldurmaya devam ediyor. Kısa süre önce savunma sanayii'nin gelecek konseptine dair video yayınlayan Pakistan Hava Kuvvetleri'nin, paylaştığı videoda Bayraktar TB2 ve AKINCI TİHA'ya da yer vermesi gözlerden kaçmadı.
Teknoloji - Teknoloji
11 Mart 2022 - 12:43

Google Ukrayna'daki kullanıcılara hava saldırısı uyarısı gönderecek

Teknoloji devi Google, Ukraynalı vatandaşlara yardım amaçlı Android telefonlara yeni uyarı sistemi ekledi. Bu yararlı araç sayesinde işgal altında bulunan vatandaşlar, hava saldırısı esnasında uyarı bildirimi alabilecek.
Teknoloji - Teknoloji
11 Mart 2022 - 10:02

Samsung'dan Galaxy S9 serisi için güncelleme sürprizi

Güney Koreli üretici Samsung, eski amiral gemisi telefonları Galaxy S9 ve S9 Plus için sürpriz güncelleme yayınladı. Dört yıllık telefonlara yayınlanan güncelleme, Mart 2022 güvenlik yamasını da beraberinde getiriyor.
 - Yeniden Karadeniz'de
10 Mart 2022 - 20:42

ABD'ye ait Global Hawk bir kez daha Karadeniz semalarında görüldü

Amerika Birleşik Devletleri'ne ait üst düzey insansız hava aracı bir kez daha Karadeniz semalarında görüldü. Global Hawk isimli İHA, daha önce yine aynı konumda turlamıştı...
Teknoloji - Teknoloji
10 Mart 2022 - 16:10

Apple saklamıştı: iPhone SE 3 RAM Kapasitesi Belli Oldu

Apple, yeni nesil iPhone SE 3'ün RAM kapasitesini lansman sırasında açıklamadı. Kullanıcılardan gizlenen bu detay yakın zamanda ortaya çıktı. İşte iPhone SE 3'ün RAM kapasitesi...
Teknoloji - Teknoloji
10 Mart 2022 - 12:40

Samsung GOS Problemini Ele Alan Yeni Güncellemesini Sunmaya Başladı

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, son günlerde tartışılan GOS sorununu yeni bir güncellemede ele aldı. Şirket, performans odaklı yeni güncellemeyi Galaxy S22 serisiyle piyasaya sürmeye başladı.
Teknoloji - Teknoloji
10 Mart 2022 - 12:03

Google Taciz Yönetim İsimli Yeni Aracını Duyurdu

Teknoloji devi Google'ın bünyesınde yer alan Jigsaw, zararlı gönderi ve mesajların önüne geçmek için ''Taciz Yöneticisi'' aracını açık kaynaklı hale getirdi.
Teknoloji - Teknoloji
10 Mart 2022 - 09:30

Google Rusya'daki kullanıcılara Play Store engeli getiriyor

Google, YouTube ve internet siteleri için Rus kullanıcılara gelir engeli getirmişti. Bu karardan birkaç gün sonra ABD'li teknoloji devi, Google Play Store içinde yeni bir yaptırım getirildiğini duyurdu.
Teknoloji - Teknoloji
09 Mart 2022 - 16:20

Sosyal Medya Uzmanı Ahmet Aktene: Sosyal medya algı yönetimi özellikle markalar için önemli!

Sosyal medya konusunda önemli çalışmalarda bulunan ve dikkatleri üzerine çeken Sosyal Medya Uzmanı Ahmet Aktene, “Sosyal medya algı yönetimi özellikle markalar için bir hayli önemli.
Teknoloji - Teknoloji
09 Mart 2022 - 16:15

Umut İşler: Yazılım yeni dünyanın yükselen değerlerinden biri!

Yazılım konusunda ses getiren çalışmalarda bulunan ve kendini sürekli geliştiren Umut İşler, yazılımın yükselen dünyada yeni bir değer olduğunu ifade etti. “Yazılım bir tür makine komutları olarak tanımlanabilir.
Teknoloji - Teknoloji
09 Mart 2022 - 13:53

Twitter hesap silme nasıl yapılır? Adım adım Twitter hesap kapatma işlemi

“Twitter hesap silme işlemi nasıl yapılır?” sorusu Twitter’ın var olduğu ilk dönemlerden bu yana merak ediliyor. Popüler sosyal medya platformundan bıkanlar hesap silmek için yapılması gerekenleri araştırıyor. 2006 yılında kullanıma sunulan sosyal medya ağında kullanıcılar, 280 karakterle sınırlı paylaşımlar yapabiliyor. Ancak sosyal medya sitesinden uzaklaşmak isteyen kullanıcılar, “Twitter hesap dondurma” ve “Twitter kalıcı hesap silme” işlemlerini merak ediyor.
Teknoloji - Teknoloji
09 Mart 2022 - 13:50

Telegram hesabı nasıl silinir? Telegram hesabını tamamen kapatmak için yapılması gerekenler

Mesajlaşma uygulaması Telegram, son yıllarda popülerliğini daha çok artırıyor. Özellikle 2021 yılının başlarında WhatsApp'ın büyük tepki toplayan gizlilik sözleşmesi kararı sonrası kısa sürede binlerce kullanıcı kazandı. Ancak Telegram'a kaydolan kullanıcıların bir kısmı platformdan ayrılmak istiyor. Binlerce kullanıcı, "Telegram hesap silme nasıl yapılır?", "Telegram uygulamasını silince hesap silinir mi?" sorularına yanıt arıyor.
Teknoloji - Teknoloji
09 Mart 2022 - 11:34

Elon Musk Twitter'dan Bitcoin kurucusu ile ilgili tartışmalı bir paylaşım yaptı

Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk, Twitter üzerinden kafa karıştıran bir paylaşım yaptı. Farklı markaların isimlerini paylaşan Musk, Bitcoin kurucusu Satoshi Nakamoto'yu işaret etti.
TEKNOLOJİ - TEKNOLOJİ
09 Mart 2022 - 11:20

Gökyüzünü dolduracak kanatlarıyla: TUSAŞ'tan Milli Muharip Uçağı İçin Yeni Paylaşım

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ), Twitter üzerinden yeni teknolojiye sahip Milli Muharip Uçak videosunu paylaştı.
TEKNOLOJİ - TEKNOLOJİ
09 Mart 2022 - 11:00

iPhone SE'den iPad Air'e Apple'ın tanıttığı yeni ürünler

ABD merkezli teknoloji devi Apple, 2022'nin ilk etkinliğini gerçekleştirdi. Sade bir açılış ile başlayan çevrim içi etkinlik, biraz daha heyecan verici bir şeye dönüştü. Yeni nesil iPhone SE ve iPad Air modelleri geldi. Aynı zamanda yeni bir Mac Studio ve uyumlu Studio Display ekranı da tanıtıldı. İşte şirketin 'Peek Performance' olarak adlandırdığı etkinlikte tanıtılan tüm ürünler...
 - Heyecanlandıran paylaşım
09 Mart 2022 - 10:51

Gökyüzünü dolduracak kanatlarıyla: TUSAŞ'tan Milli Muharip Uçağı İçin Yeni Paylaşım

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ), Twitter üzerinden yeni teknolojiye sahip Milli Muharip Uçak videosunu paylaştı.
TEKNOLOJİ - TEKNOLOJİ
09 Mart 2022 - 10:41

Bayraktar SİHA'larına Asya'dan yoğun ilgi

Rusya-Ukrayna arasındaki savaşla gündeme gelen Bayraktar insansız hava araçlarına Asya pazarında da ilgi olduğu belirtiliyor.
Teknoloji - Teknoloji
09 Mart 2022 - 09:02

Apple Türkiye'deki ürünlerine zam yaptı: İşte güncel fiyatlar

Kısa süre önce ''Peek Performance'' etkinliğini düzenleyen Apple, bu etkinlikte yeni iPhone SE dahil olmak üzere pek çok ürününü tanıttı. Lansmanın sona ermesiyle beraber Türkiye'deki ürünlere de zam geldi.
Teknoloji - Teknoloji
08 Mart 2022 - 23:06

Apple 1.599 dolardan başlayan fiyatla yeni Mac Studio Display monitörünü tanıttı

Yeni etkinliğiyle kullanıcı karşısına çıkan Apple, iPhone SE (2022) modelinin ardından, yeni monitörü Mac Studio Display'i de duyurdu. İşte fiyatı ve özellikleri...
Başa Dön Sona Git