Tgrt Haber
Teknoloji - Teknoloji
24 Şubat 2022 - 14:12

Xiaomi 12 Ultra'nın teknik özellikleri ortaya çıktı

Xiaomi'nin en güçlü telefonu için geri sayım başladı. Bu yıl piyasaya çıkması beklenen Xiaomi 12 Ultra, teknik özellikleriyle sızdırıldı.
Teknoloji - Teknoloji
24 Şubat 2022 - 12:57

POCO F4 GT temel özellikleriyle sızdırıldı: Her anlamda iddialı olacak

POCO'nun yeni akıllı telefonu POCO F4 GT, anahtar özellikleriyle sızdırıldı. İddialı işlemciyle donatılacak cihaz, aynı zamanda ekranıyla da deneyimi üst düzeye çıkaracak.
 - Joe Biden'ın en büyük kozu
24 Şubat 2022 - 12:38

Rusya-Ukrayna krizinde Joe Biden'ın en büyük kozu: Ekonomik yaptırımlardan sonra teknolojik yaptırım

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Ukrayna hamleleri sonrası ABD ve İngiltere başta olmak üzere birçok ülke ekonomik yaptırımları gündemine aldı. ABD'nin, Rusya için planladığı teknolojik yaptırımları da uygulamaya alacağı öne sürüldü. ABD Başkanı Joe Biden’ın teknolojik yaptırımlar çerçevesinde elindeki en büyük kozlar da ortaya çıktı. Beyaz Saray yetkilileri, Rus tüketicilerin bu yaptırımlardan etkilenmesini istemiyor.
Teknoloji - Teknoloji
24 Şubat 2022 - 12:34

Microsoft'un Windows 11 için getireceği yeni özellikler sızdırıldı

Microsoft, Insider sürümlerinde yeni özellikleri test ediyor. Şirketin Windows 11 için getireceği özellikler, Windows 11 build 22557 güncellemesiyle ortaya çıktı.
Teknoloji - Teknoloji
24 Şubat 2022 - 12:02

Ukrayna'daki devlet kurumlarına siber saldırı

Ukrayna ve Rusya arasındaki savaş dozunu artırmaya devam ediyor. Son olarak geçtiğimiz hatlarda Ukrayna'ya siber saldırı düzenlenirken, bugün de devlet kurumlarına farklı bir saldırı daha düzenlendi.
 - Dünyanın gözü Türk SİHA'larında
24 Şubat 2022 - 10:52

Dünya gözünü Türk SİHA'larına dikti: Ukrayna'nın elinde kaç Bayraktar TB2 var?

Vladimir Putin'in emriyle Rusya Ukrayna savaşını başlattı. Ukrayna birlikleriyle saldırılara karşı savunmaya geçti. Rusya askerleri bölgeye akın akın ilerlerken Bayraktar TB2 silahlı insansız hava araçları merak konusu oldu. Ukrayna, Türkiye’den satın aldığı TB2 SİHA’ları Rusya’ya karşı kullanıyor mu? Ukrayna'da kaç adet SİHA var? İşte detaylar...
 - Bitcoin çakıldı
24 Şubat 2022 - 10:31

Rusya-Ukrayna savaşı kripto parayı da vurdu: Bitcoin’de sert düşüş

Rusya ile Ukrayna arasında çıkan savaş piyasaları etkilemeye devam ediyor. Kripto para borsasında sert düşüşler görünürken, Bitcoin ise 35 bin altına kadar geriledi.
Teknoloji - Teknoloji
23 Şubat 2022 - 16:27

TikTok video süresi yeniden uzuyor: Bu kez 5 dakikaya çıkacak

Popüler video platformu TikTok, yakında video sürelerini uzatacak. Bu alanda çalışmalarını sürdüren şirket, süreyi 5 dakikaya kadar çıkarmayı planlıyor.
Teknoloji - Teknoloji
23 Şubat 2022 - 12:53

Jet hızında çalışan TEKNOFEST gençleri jet motor yarışmasına hazırlanıyor

Türkiye’nin havacılık motorlarında lider şirketi TEİ yürütücülüğünde, TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamındaki Jet Motor Tasarım Yarışması havacılık alanına ilgi duyan, Türkiye’de ve yurt dışında öğrenim gören ön lisans, lisans, yüksek lisans, doktora ve açık öğretim öğrencilerini bekliyor.
Teknoloji - Teknoloji
23 Şubat 2022 - 09:59

Uzmanlar ölüm anında insan beynini kayıt altına aldı: İşte ortaya çıkan sonuç

Araştırmacılar, ölmekte olan bir insanın beyin aktiviterini kayıt altına aldılar. Yapılan kayıtta ise oldukça şaşırtıcı sonuçlar ortaya çıktı.
Teknoloji - Teknoloji
23 Şubat 2022 - 08:59

Instagram Hikayeler için beğeni özelliği kullanıma sunuldu

Instagram, bir süredir test ettiği Hikayeler bölümünde beğeni işlevini bugün itibariyle kullanıma sundu. Yeni özellik Türkiye ve diğer ülkelerdeki kullanıcılara geldi.
 - iPhone'lar için yeni güncelleme yayınlandı
22 Şubat 2022 - 22:18

iOS 15.4 beta 4 güncellemesi yayınlandı: İşte yenilikler

Apple, bir hafta aranın ardından geliştiriciler için yeni yazılım güncellemelerini piyasaya sürdü. iOS 15.4 beta 4 güncellemesi şu an indirilebilir.
Teknoloji - Teknoloji
22 Şubat 2022 - 16:58

OPPO'nun ilk tableti OPPO Pad canlı olarak sızdırıldı

OPPO'nun önümüzdeki günlerde piyasaya süreceği OPPO Pad isimli tableti, tasarımını da doğrulayan canlı görüntülerle sızdırıldı. İşte detaylar...
Teknoloji - Teknoloji
22 Şubat 2022 - 16:44

Türkiye'nin 4. GSM operatörü NETGSM ne zaman açılacak, aboneliği ne kadar? "0510"lu devir başlıyor!

"Ülkemizin 4. GSM operatörü olmaya hazırlanan 'NETGSM' ne zaman kullanıma başlayacak, abonelik ücreti ne kadar olacak?" sorularının cevabı merak edilenler arasında yerini aldı. NETGSM'nin abone kaydının ne zaman açılacağı ve Vodafone, Turkcell, Türk Telekom gibi dev markalarla nasıl rekabet edeceği ise araştırılmaya başladı. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'ndan (BTK) 2009'da aldığı sabit telefon, sanal mobil telefon, internet servis sağlayıcılığı ve haberleşme altyapı lisanslarıyla hizmet veren NETGSM'nin Yönetim Kurulu Başkanı Adem Öcal ise konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. İşte, yeni GSM operatörü NETGSM'ye dair merak edilenler...
Teknoloji - Teknoloji
22 Şubat 2022 - 16:04

Google arama sayfası için yeni karanlık modu test ediyor

Teknoloji - Teknoloji
22 Şubat 2022 - 15:18

Google sizi izliyor mu? Bu yöntemle verilerinizi paylaşmayı engelleyin

Google, Android cihazlarda reklam kimliği sayesinde verilerinizi topluyor. Peki Google reklamları nasıl engellenir? İşte yöntemi...
 - HÜRKUŞ projesinde yeni adım
22 Şubat 2022 - 10:13

Yerli ve milli eğitim uçağı HÜRKUŞ'tan yeni adım

Teknoloji - Teknoloji
22 Şubat 2022 - 09:29

Instagram 'günlük zaman sınırı' özelliğini kaldırdı

Kullanıcıların uygulamada zaman sınırlaması yapmalarına olanak tanıyan Instagram, bu özelliği sessiz sedasız kaldırdı.
 - Numaralar 0510 ile başlayacak
21 Şubat 2022 - 16:50

Fark atacak yeni operatör geliyor! Numaralar 0510 ile başlayacak

Türkiye'nin dördüncü operatörü NETGSM, mart ayında kullanıcılara sunulacak. NETGSM'in Yönetim Kurulu Başkanı Adem Öcal, diğer mobil operatörlerden daha avantajlı imkanlar sunacak yeni operatör için "Katma değerli hizmetlere vereceğimiz yakın destekle fark yaratacağız" dedi.
TEKNOLOJİ - TEKNOLOJİ
21 Şubat 2022 - 15:50

Yerli otomobil TOGG'dan yeni paylaşım

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG'un Gemlik'teki fabrikasında çalışmalar devam ediyor. Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu, resmi Twitter hesabından yapılan videolu paylaşımla çalışmalarda gelinen son noktayı anlattı.
Başa Dön Sona Git