Tgrt Haber
27 Eylül 2023 14:41 - Güncelleme : 27 Eylül 2023 14:49

İtalyanlar gözünü Santarelli'ye dikti! Anket yaptılar

A Milli Kadın Voleybol Takımımızın Avrupa Şampiyonası yarı finalinde saf dışı bıraktığı İtalya'da başantrenör arayışı hala sürüyor. Gelen başarısız sonuçların ardından Mazzanti ile yolları ayırma noktasına gelen İtalya'da yeni hoca için İtalyan basını anket başlatırken Guidetti ve Santarelli de adaylar arasında gösterildi. İşte detaylar...

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Fanatik
İtalyanlar gözünü Santarelli'ye dikti! Anket yaptılar
Filenin Sultanları,Santarelli,İtalya,İtalya Kadın Voleybol Takımı

İtalya Kadın Voleybol Takımı'nda kriz devam ediyor.

Egonu ile ilgili problem ve alınan başarısız sonuçların ardından başantrenör Mazzanti ile yollar ayrılma noktasına geldi. İtalyan basını yeni hoca için anket başlatırken Guidetti ve Santarelli adaylar arasında gösterildi.

MAZZANTI İLE YOLLAR AYRILDI İDDİASI!

İtalyan medyasından çıkan haberlere göre başarısızlığın ardından İtalya milli takımı, Davide Mazzanti ile yollarını ayırdı. Resmi açıklamanın kısa sürede yapılması bekleniyor.

İTALYAN BASINI ANKET BAŞLATTI

Volleynews'de çıkan habere göre; Yeni başantrenör için anket açıldı. Santarelli, Gudetti ve Velasco aday gösterildi.

'İtalya'nın yeni başanrenörü kim olsun istersiniz?' başlıklı haber-ankette şu ifadeler kullanıldı: Geçtiğimiz pazar büyük olasılıkla başantrenör Davide Mazzanti'nin mavili "sezonunun" sona erdiği gündü. Yeni dönemde kadın milli takımına liderlik edecek isim, Paris 2024 Olimpiyatları için mücadele edecek. Şu anda UYBA Volley Busto Arsizio'yu çalıştıran efsane başantrenör Julio Velasco'nun ismi yüksek sesle anılıyor.

OY VERENLERİN YARISI SANTARELLI'Yİ İSTİYOR

Yapılan oylama devam ederken oy verenlerin yarısı Santarelli'den yana seçim yaptı.

VakıfBank ve Sırbistan Milli Takımı'nı çalıştıran Giovanni Guidetti yaklaşık yüzde 31 oy aldı. Takımın başına geçeceği konuşulan Velasco yaklaşık yüzde 12 ve takımın hali hazırda hocası Mazzanti ise yüzde 7 oy aldı.

TÜRK TARAFTARLAR MAZZANTI'YE OY ATTI

Haberin yayılmasının ardından Türk voleybolseverler ankete katılarak Santrelli'nin oyunu düşürdü. Mazzanti'nin oyları hızlı bir yükseliş gösterdi.

Kaynak: Fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...