Tgrt Haber
31 Ağustos 2023 10:53 - Güncelleme : 31 Ağustos 2023 11:09

Polonyalı oyunculardan Melissa Vargas'a büyük ayıp: Elini sıkmadılar

A Milli Kadın Voleybol Takımımızın Polonya'yı 3-0 mağlup ederek yarı finale yükseldiği maçta rakip takım oyuncularının Melissa Vargas'a olan tavrı tepki çekti. Polonyalı oyuncular başarılı oyuncunun maç sonu elini sıkmadı. İşte detaylar...

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
A Milli Kadın Voleybol Takımı,Filenin Sultanları,Melissa Vargas,Polonya

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Brüksel'de düzenlenen Avrupa Voleybol Şampiyonası çeyrek finalinde Polonya'yı 3-0'la rahat geçerek yarı finale yükseldi.

Filenin Sultanları, Melissa Vargas'ın damga vurduğu karşılaşmada Polonya'yı set vermeden devirirken yarı finalde İtalya'nın rakibi oldu.

MAÇA VARGAS DAMGA VURDU

A Milli Kadın Voleybol Takımımızda Melissa Vargas 24 sayıyla sahanın yıldızı oldu. Melissa Vargas'a 14 sayıyla Ebrar Karakut ve 9 sayıyla Hande Baladın destek verdi.

Pasör çaprazımız Melissa Vargas, unutulmaz performansıyla Türkiye-Polonya maçının da kahramanı oldu. Kritik anlarda aldığı sayılarla galibiyet fitilini ateşleyen Vargas, karşılaşmanın ardından büyük sevinç yaşadı.

"TÜRK HALKI İÇİN OYNADIK"

30 Ağustos Zafer Bayramı'nda bu önemli galibiyete imza atan oyuncularımız yarı final başarısını Türk halkına armağan ettiklerini söyledi.

Antrenörümüz Daniele Santarelli maçın ardından, “Oyuncularımla gurur duruyorum. Bugünün Türkiye için önemli bir gün olduğunu biliyorum. Oyuncularımdan bugün Türk halkının bizimle gurur duymalarını sağlamasını istedim. Bugün çok iyi bir maç oynadık, bugün Türk halkı için oynadık." ifadelerini kullandı.

Zehra Güneş, müthiş zaferi “Maç hakkında söylenebilecek her şeyi arkadaşlarım söyledi. 30 Ağustos Zafer Bayramımızı herkesin kutlamak ve Cumhuriyet’in 100.yılında Türk kadınını Avrupa’da da ilk dörtte olup bu zaferi tekrardan Türkiye’ye yaşatabilmenin gururunu yaşıyoruz.30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun. Biz Türk kadınları olarak Atatürk'ün gösterdiği yolda ışık tutarak gelecek nesillere rol model olmaya çalışıyoruz.” sözleriyle özetledi.

Gizem Örge, ‘‘Bu kupayı ne kadar istediğimizi gösterdik. Gerçekten sahaya karakter koyduğumuzu düşünüyorum. Ülkemize bu kupayı armağan etmek için elimizden geleni yapacağız. Bizi izlemeye devam edin.’’ şeklinde konuştu.

MELİSSA VARGAS'A BÜYÜK AYIP!

Karşılaşmaya Vargas'ın harika performansı kadar Polonya takımının maç sonu yaptığı büyük ayıp da damga vurdu.

Polonya takımının Melissa Vargas'a olan ilginç tutumu dikkat çekerken sosyal medyada da büyük tepki çekti.

Polonyalı oyuncular, seremoni esnasında selamlaşmada Melissa Vargas'ı görmezden geldi.

Melissa Vargas bu ayıba karşı o anların görselini sosyal medya hesabından paylaştı ve 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutladı.

Polonyalı oyunculardan Melissa Vargas'a büyük ayıp: Elini sıkmadılar

MELISSA VARGAS KİMDİR?

Melissa Teressa Vargas Abreu 16 Ekim 1999’da dünyaya gelen Küba asıllı Türk millî voleybolcudur.

Lisede Cienfuegos Cuba takımıyla antrenmanlara çıkmaya başlayan Vargas, 12 yaşında Küba alt yaş millî takımlarında oynamaya başladı. 2016-17 sezonunda Agel Prostejov takımına transfer olan oyuncu, 2018-19 sezonuyla birlikte Fenerbahçe'ye katıldı.

2021 yılında Türk vatandaşlığı alan Vargas'a, 9 Nisan'daki törende Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kimlik verildi. Türk vatandaşlığına geçmesiyle Melissa olan ilk adını Melisa olarak değiştirdi.

Polonyalı oyunculardan Melissa Vargas'a büyük ayıp: Elini sıkmadılar

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Efe 1 Eylül 2023 17:14

Kıskançlar.

Sonraki Haber Yükleniyor...