Tgrt Haber
25 May 2021 06:12

“Ne bakıyorsun” kavgası kanlı bitti

Adıyaman’da sokakta yürüyen bir grup yanlarından geçen baba ve oğula laf atınca çıkan sözlü tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Genci bıçaklayan şahıslar babasını da araçla ezdi.

“Ne bakıyorsun” kavgası kanlı bitti
adıyaman,,bıçaklama,

Adıyaman gölbaşı ilçesinde sokakta yürüyen bir grup karşılarından gelen baba ve oğul ile “ne bakıyorsun” bahanesiyle tartışmaya başladı. Öfkelenen grup baba ve oğula saldırmaya başlayınca arbede çıktı.

GENCİ BIÇAKLAYIP, BABASINA ARAÇLA ÇARPTILAR

Saldırgan grup Hacı Cem Şeker’i vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Oğlunun bıçaklandığını gören baba Hüseyin Şeker onu kurtarmak için yanına gitti.

O sırada grup plakasız araçlarına binerek kaçmaya çalıştı. Şahıslar, oğlunun yanına doğru koşarak gelen babaya da araçlarıyla hızla çarpıp yaraladı. Sonra olay yerinden hızla uzaklaştı.

Kanlar içerisinde yere yığılan baba ve oğul hastaneye kaldırıldı. Polis ise saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

“Ne bakıyorsun” kavgası kanlı bitti

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...