Tgrt Haber
22 Ağustos 2021 20:27

15 yaşındaki kız çocuğuna işkence yapıp yayınlayan 2 zanlı tutuklandı

Ankara'da 15 yaşındaki kız çocuğuna şiddet uyguladıktan sonra videosunu paylaşan 2 zanlı için Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti ve tutuklandıkları bildirildi.

15 yaşındaki kız çocuğuna işkence yapıp yayınlayan 2 zanlı tutuklandı
İşkence,Zanlı,tutuklama,Ankara

Ankara'nın Mamak ilçesinde Tuğçe Y. adlı kadın ile erkek arkadaşı Ramazan B., 15 yaşındaki H.A.'yı ıssız alana götürüp önce darbetti, ardından da küçük kızı soyup kameraya kaydetti. Görüntülerin ortaya çıkmasının mağdur kız korkudan şikayetçi olmasa da olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

'CİNSEL İSTİSMAR' SUÇUNDAN TUTUKLANDILAR

Başsavcılıktan yapılan açıklamada, Mamak ilçesinde ıssız bir alana götürdükleri H.A'yı darbeden, çektikleri görüntüleri de sosyal medya üzerinden paylaşan T.Y. ve erkek arkadaşı R.D ile ilgili iddialara yönelik, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldığı hatırlatıldı.

15 yaşındaki kız çocuğuna işkence yapıp yayınlayan 2 zanlı tutuklandı

Gözaltına alınan R.D. ile T.Y'nin, "çocuğun cinsel istismarı, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma ve özel hayatın gizliliği" suçlarından sevk edildikleri sulh ceza hakimliğince tutuklandığı belirtilen açıklamada, soruşturmanın tüm yönleriyle sürdürüldüğü kaydedildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...