Tgrt Haber

Facianın eşiğinden dönüldü! 2’si bebek 7 kişinin bulunduğu araç alev aldı

Editör: Berna Akkaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
28 Nisan 2022 08:22 - Güncelleme : 28 Nisan 2022 08:34

Küçükçekmece’de trafikte seyir halinde olan araç, bir anda alev aldı. Olay yerine varan itfaiye ekipleri yangını güçlükle söndürürken arabada 2’si bebek 7 kişinin bulunduğu öğrenildi.

Küçükçekmece Mahmutbey TEM Otoyolu’nda seyir halinde olan bir araç, saniyeler içinde alev topuna döndü. Ön kaputta başlayan yangının sebebi henüz bilinmezken araçta 2’si bebek 7 kişinin bulunduğu öğrenildi. Şans eseri kimsenin yaralanmadığı yangın, itfaiye ekiplerinin acil müdahalesi sonucu söndürüldü. Hurdaya dönen araç kullanılamaz hale geldi.

YANGINI FARK EDİP HERKESİ ARAÇTAN ÇIKARDI

Küçükcekmece’de Mahmutbey TEM Otoyolu O-3 bağlantısında, saat 00.30 meydana gelen olayda, içinde 2 bebek ve 5 yetişkinin bulunduğu öğrenilen seyir halindeki 34 MD 2433 plakalı araç bir anda alev aldı. Aracın alev aldığını fark eden sürücü İbrahim Kalaycı, aracı emniyet şeridine çekti. Bir anda alev topuna dönen araçtan sürücü ve ailesi kendilerini araçtan dışarı atarak kurtardı.

Facianın eşiğinden dönüldü! 2’si bebek 7 kişinin bulunduğu araç alev aldı

AİLENİN SAĞLIK DURUMU İYİ

Sürücünün ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri araca müdahale bulunarak söndürdü. Polis ekipleri ise herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için yolda güvenlik önlemi aldı. Yanan araç kullanılamaz hale gelirken, çekici tarafından yoldan kaldırıldı. Yabancı uyruklu olduğu öğrenilen ailenin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

“2 AYLIK BEBEK VARDI ARABA”

Otomobil sürücüsü İbrahim Kalaycı, “Yoldayım, Aksaray’dan geliyorum ailem ile birlikte. 5 Yetişkin 2 bebek var. Bir baktım ön tampondan yangın çıkıyor. Hemen sağa yanaştırdım. Ailemi indirdim ve eve gönderdim. Direkt itfaiyeyi aradım. Araç komple yandı. Bebek vardı, 2 aylık bebek vardı. Allah’a çok şükür bir şey olmadı onlara” dedi.

Polis ekipleri olay hakkında inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...