Tgrt Haber
02 Kasım 2021 00:18

3 çocuk annesi kadın, boşanma aşamasındaki eşi tarafından öldürüldü

Malatya'da akşam saatlerinde korkunç bir cinayet işlendi. 38 yaşındaki 3 çocuk annesi kadın, boşanma aşamasındaki eşi tarafından boş bir arazide defalarca bıçaklanarak öldürüldü.

3 çocuk annesi kadın, boşanma aşamasındaki eşi tarafından öldürüldü
MALATYA,KADIN,KOCA,CİNAYET,ÖLÜM

Kadına yönelik şiddet bitmek bilmiyor. Son olarak Malatya'da bir kadın, boşanma aşamasındaki eşi tarafından hayattan koparıldı.

Battalgazi ilçesine bağlı Selçuklu Mahallesi'ndeki Köprüağzı Caddesi'nde yaşanan olaya göre; 42 yaşındaki İrfan T., markete gitmek için dışarı çıkan boşanma aşamasındaki eşi Nursel T.'yi (38) takibe aldı. Boş ve ıssız bir arazide eşinin önünü kesen İrfan T., bir süre konuşup tartışmaya başladığı kadını defalarca bıçakladı.

GERİDE 3 YETİM ÇOCUK KALDI

Ağır yaralanan kadın, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kalbine aldığı bıçak darbesi nedeniyle aşırı kan kaybeden kadın, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Korkunç cinayetin ardından geride 3 yetim çocuk kalırken, Nursel T.'nin cansız bedeni otopsi için adli tıp kurumuna kaldırıldı. 

Öte yandan cinayeti işledikten sonra olay yerinden kaçan koca İrfan T.'nin bir süre sonra polislere teslim olduğu öğrenilirken, olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...