Tgrt Haber
13 Ekim 2020 17:33

3 kişiyi öldüren zanlı: Suç işlediğimde deliydim

Kayseri'de 3 kişiyi öldüren kungfu sporcusu Orhan Gökçek, Hamdi Ekemen'i öldürmesiyle ilgili davada hakim karşısına çıktı. Mahkemede kendini savunan Gökçek, "Suç işlediğimde deliydim" dedi.

3 kişiyi öldüren zanlı: Suç işlediğimde deliydim
Kayseri,,cinayet

Kamuoyunda 'kungfucu katil' olarak bilinen, Kayseri'de farklı tarihlerde 3 kişiyi öldüren Orhan Gökçek, öldürdüğü Hamdi Ekemen dosyası kapsamında bugün yeniden hakim karşısına çıktı.

Kayseri 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada, tutuklu sanık Orhan Gökçek SEGBİS sistemi ile duruşmada hazır edilirken, avukatlar ve öldürülen Hamdi Ekemen'in kızı İ.E. de duruşmaya katıldı.

Mahkeme heyetine savunmada bulunan Gökçek, "Hayatım boyunca hiç silahım olmadı. Olayların olduğu tarihte kafam çalışmıyordu. İlaç içtikten sonra kafam çalıştı. Cezaevinde ailemin boynunu düşürdüğüm için intihar ettim. PKK, FETÖ ve bunların ağ babaları benim peşime düşüyorlardı. Suç işlediğimde deliydim. Çıkarsam beni yurt dışına kaçırırlar, beni tutuklayın" dedi.

Mahkeme heyeti dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...