Tgrt Haber
17 Ağustos 2021 09:14

Asansör boşluğunda bulunmuştu: Kayıp Zümra Nur'dan acı haber

Beylikdüzü'nde akşam saatlerinde ortalıktan kaybolan Zümra Nur isimli 3 yaşındaki kız çocuğu, asansör boşluğunda ağır yaralı olarak bulundu. Hastaneye kaldırılan küçük kız, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Asansör boşluğunda bulunmuştu: Kayıp Zümra Nur'dan acı haber
asansör,kayıp,beylükdüzü

İstanbul'un Beylükdüzü ilçesinde, akşam saatlerinde kaybolduğu fark edilerek ailesi ve mahalle sakinleri tarafından aranan 3 yaşındaki Zümra Nur, ağır yaralaı olarak bulunduğu asansör boşluğundan çıkarılmasının ardından kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Çocuğun oraya nasıl düştüğünü araştıran polis ekipleri, olay hakkında soruşturma başlattı.

Saat 19.00 sıralarında, Beylikdüzü'ne bağlı Kavaklı Mahallesi'nde bulunan Sütçü İmam sokakta meydana gelen olayda, edinilen bilgiye göre 3 yaşındaki Zümra Nur isimli kız çocuğu akşam saatlerinde kayboldu. Çocuğun kaybolduğunu duyan mahalle sakinleri çocuğu aramak için çalışmalara başlarken seferber olan vatandaşlar sonunda çocuğa ulaştı.

BAYGIN VE AĞIR YARALI BULUNDU

Mahalleli vatandaşlar, kız çocuğunu aradıkları esnada apartmanın asansör boşluğunda çocuğu baygın ve ağır yaralı şekilde buldu. Durumu itfaiye ekiplerine haber vermelerinin ardıdnan ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri küçük kızı asansör boşluğunda çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti.

ŞÜPHELİ ÖLÜME GENİŞ ÇAPLI SORUŞTURMA

Olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan 3 yaşındaki kız çocuğu tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Polis ekipleri küçük kızın şüpheli ölümüne ilişkin geniş çaplı soruşturma başlatırken olay yeri inceleme ekipleri de apartman içinde ve çevresinde incelemelerde bulundu. Olayla ilgili araştırma devam ediyor.

HİÇBİR GÜVENLİK ÖNLEMİ YOK

Evinin yanındaki inşaatı henüz tamamlanmamış binanın asansör boşluğunda ağır yaralı olarak bulunmasının ardından hayatını kaybeden küçük kızın kesin ölüm nedeninin düşme mi yoksa başka bir nedenden dolayı mı olduğu yapılacak olan otopsi ve polis incelemesinin ardından belli olacağı öğrenildi. Minik kızın düştüğü yer sabah saatlerinde de görüntülendi. Zümra Nur’un düştüğü yerde hiçbir güvenlik önlemi olmadığı görüldü. Ayrıca apartman çevresinde bulunan oyuncakların çocukların bölgede sık sık oynadığı algısı oluşturdu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...