Tgrt Haber
19 Şubat 2022 23:20 - Güncelleme : 19 Şubat 2022 23:25

İstanbul’da kan donduran cinayet! 3 yaşındaki oğlunun boğazını kesti

İstanbul’da yabancı uyruklu bir kadın 3 yaşındaki çocuğunun boğazını keserek öldürdü. Polis ekipleri katil zanlısı anneyi gözaltına alırken kadının emniyetteki işlemlerinin ise devam ettiği öğrenildi.

Küçük çocuğun cansız bedeni ekiplerinin işlemlerini tamamlamasının ardından Adli Tıp Morguna kaldırıldı.
Küçük çocuğun cansız bedeni ekiplerinin işlemlerini tamamlamasının ardından Adli Tıp Morguna kaldırıldı.

İstanbul’un Beylikdüzü ilçesinde meydana gelen olayda cinnet getirdiği iddia edilen 25 yaşındaki anne Sarah Olabi, 3 yaşındaki oğlu Mohammed Tohan’ı boğazını keserek öldürdü. Eve gelen yakınları gördükleri kan donduran manzara sonrası durumu polis ekiplerine bildirdi.

KATİL ZANLISI ANNE GÖZALTINA ALINDI

İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri kadını gözaltına alırken cinayetin işlendiği evde incelemelerde bulundu. Savcının bölgeye gelmesi ile birlikte minik çocuğun cansız bedeni Adli Tıp Morguna kaldırıldı. Katil zanlısı annenin polisteki ifade işlemleri ise devam ediyor.

“SİTEDE BÖYLE BİR OLAY DAHA ÖNCE DUYMADIM”

Olayla ilgili konuşan site sakini Buğra Uzuntaş, "İşten yeni geldim ve olayı duydum. Kaldığım binanın yanında olmuş. Ben 19 yıldır burada oturuyorum ve kaldığım sitede hayatımda böyle bir olay duymadım. Komşulardan öğrendiğim kadarıyla 2008’den beri burada oturan yabancı uyruklu kalabalık bir aileymiş. İddialara göre, anne oğlunun başını kesmiş. Olayı tam bilemiyoruz. Polis anneyi almış götürmüş" dedi.

İstanbul’da kan donduran cinayet! 3 yaşındaki oğlunun boğazını kesti

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...