Tgrt Haber

4 yıldır sahte kimlikle kaçıyordu! Şehit polisin katil zanlısı kafede yakalandı

09 Aralık 2021 09:29
4 yıldır sahte kimlikle kaçıyordu! Şehit polisin katil zanlısı kafede yakalandı
Muhammed Uz,şehit,

2017 yılında henüz 1 hafta öncesinde göreve başlayan polis memuru Muhammed Uz’u şehit edilmesi olayının zanlılarından biri olduğu iddia edilen kişi polisin kafe denetiminde yakalandı.

2017 yılında Ankara’da kız kaçırma meselesinin devamında 1 kişinin öldürülmesine ilişkin gözaltına alınan zanlı hastaneye götürülürken, hastane önünde bekleyen 2 kişinin zanlıyı hedef alarak ateş açması sonucu polis memuru Muhammed Uz şehit oldu. Polis memurunun göreve başladıktan 1 hafta sonra şehit edilmesi olayını gerçekleştirdiği iddiasıyla 4 yıldır her yerde aranan Osman Genç, polisin dikkati sayesinde yakalandı.

4 YIL BOYUNCA SAHTE KİMLİKLE KAÇTI

GBT kontrolleri yapılan kişinin polise verdiği kimlikteki fotoğrafın GBT sistemindeki fotoğrafla uyuşmadığı tespit edildi. Daha sonra polis ekiplerine başka bir isim ve başka bir TC numarası söyleyen şüphelinin söylediği yeni bilgiler de sistemdeki bilgilerle uyuşmayınca, şüpheli gerçek kimliğini polise söylemek zorunda kaldı. 4 yıldır sahte kimlikle kasiyerlik yapan Osman Genç, gözaltına alınırken evinde yapılan aramada ise 1 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet şarjör, 66 adet fişek ve sahte kimlikler ele geçirildi.

4 yıldır sahte kimlikle kaçıyordu! Şehit polisin katil zanlısı kafede yakalandı

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...