Tgrt Haber
06 Temmuz 2021 15:44

Ailesi sinir krizi geçirdi: 6 yaşındaki Musa'nın kahreden ölümü

İstanbul'da tamirhanede çalışan işçi arabayı test etmeye çıktığı sırada yola fırlayan 6 yaşındaki Musa İpek'e çarptı. Kaza sonrası olay yerinde hayatını kaybeden çocuğun ailesi sürücüyü darp etmeye çalıştı.

Ailesi sinir krizi geçirdi: 6 yaşındaki Musa'nın kahreden ölümü
İstanbul,,Kaza,

Sanayide çalışan kişi, kendisine tamir için bırakılan aracı test etmek için deneme sürüşüne çıktı. Bu sırada 6 yaşındaki Musa İpek isimli çocuk, yolda karşıdan karşıya geçmek istedi. Yola fırlayan İpek’i görmeyen sürücü çocuğa çarparak yoluna devam etti. 20 metre ilerleyen sürücüyü vatandaşlar uyararak durdurdu.

ACILI AİLE SÜRÜCÜYÜ DARP ETMEYE ÇALIŞTI

Kazayı yapan sürücüyü aile yakınları darp etmeye çalıştı. Ağır yaralanan çocuk için sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, küçük çocuğa yaptığı tüm müdahalelere rağmen hayata döndüremedi. Sürücü V.I. gözaltına alınarak karakola götürüldü.

"SÜRÜCÜNÜN CEZA ALMASINI İSTİYORUZ"

Hayatını kaybeden Musa İpek için bugün öğle namazı sonrası cenaze namazı düzenlendi. Kılınan cenaze namazı sonrası açıklamada bulunan Amca İpek, “Sürücü araç kullanırken telefonla konuştuğunu biliyoruz. Müzik son ses ve hızlı bir şekilde yolda ilerliyor. Musa yola çıktığı sırada çarparak yoluna devam ediyor, kaza yaptığının bile farkında değil. Biz aile olarak sürücünün cezalandırılmasını istiyoruz. Bu caddede hiçbir kasis veya trafik lambası bulunmuyor, daha kaç çocuğun ölmesi gerekir” dedi. Cenaze namazının ardından minik Musa defnedilmek için Çarmıklı mezarlığına götürüldü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...