Tgrt Haber
06 Eylül 2021 15:36

7 kişi hayatını kaybetmişti! Minibüs şoförünün ilk ifadesi ortaya çıktı

Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde 7 kişinin hayatını kaybettiği kazada kusurlu bulunan servis şoförü tutuklandı. Sürücü verdiği İfadesinde bariyerleri son anda fark ettiğini, trenin minibüse çarptığını da hissetmediğini söylerken "Demek ki geçmemem gerekiyormuş" ifadeleri şoke etti.

7 kişi hayatını kaybetmişti! Minibüs şoförünün ilk ifadesi ortaya çıktı
Tekirdağ,Kaza,Trafik,Ergene,Tren

Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde yük treni hemzemin geçitte, kapalı bariyerlerin arasından geçmeye çalışan Bilal Küllü'nün kullandığı fabrika servis minibüsüne çarptı. Kazada, 7 kişi öldü, 6 kişi yaralandı. Kazada yaralılar arasında bulunan minibüs şoförü Küllü, hastanedeki tedavisinin ardından Ergene Jandarma Komutanlığı tarafından gözaltına alındı

"TRENİN ÇARPTIĞINI HİSSETMEDİM"

Sürücü Bilal K, savcılık ifadesinde, çalıştığı firmada "sigortasız" olarak çalıştığını, ancak şirketin "kadrolu" şoförü olduğunu söyledi. Bariyer kapalıyken hemzemin geçitten geçilmemesi gerektiğini anladığını ve çok pişman olduğunu belirten Bilal K, "Ben bariyerin birini geçip tren rayının üzerine vardığımda da treni görmedim. Ben ışık da görmedim. Tren yolundaki hemzemin geçitteki sesleri yani trenin geldiğine dair ikaz sesini de duymadım. Minibüse trenin çarptığını da hissetmedim. Gözümü açtığımda kaza yaptığımızı anladım. Demekki geçmemem gerekiyormuş" dedi.

7 kişi hayatını kaybetmişti! Minibüs şoförünün ilk ifadesi ortaya çıktı

ŞOFÖR KUSURLU BULUNDU

Zanlı, sevk edildiği nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Bu arada Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada, yürütülen soruşturmada, şüphelinin, kazada kusurlu olduğunun anlaşıldığı kaydedildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...