Tgrt Haber
25 Nisan 2022 15:30 - Güncelleme : 25 Nisan 2022 17:07

80 yaşındaki adam hırsızları sopasıyla kovaladı

İstanbul’un Avcılar ilçesinde bir marketi gözüne kestiren dört şahıs, 100 bin TL’lik soygun yaptı. Kepenkleri kırarak dükkana giren ve sigara çalan hırsız 80 yaşındaki işyeri sahibinin sopalı saldırısına uğrayınca panikledi.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
80 yaşındaki adam hırsızları sopasıyla kovaladı

İstanbul’un Avcılar ilçesinde meydana gelen olayda yüzleri maskeli dört şahıs, keşif yaptıkları marketin önüne gelerek ellerindeki levye ve demir kesme makasları ile kepenkleri kırarak içeri girdi. Kısa sürede onlarca sigarayı arabalarına dolduran hırsızlar, dükkandaki kasayı da alıp kaçmak isterken, işyeri sahibi 80 yaşındaki Bahattin Yılmaz’a yakalandı.

DAKİKALAR İÇİNDE 100 BİN TL’LİK SOYGUN

Sesler üzerine aşağı inen Yılmaz, dükkanındaki hırsızları görünce sopa ile onları kovalamaya başladı. Bir anda sopalı saldırıya uğrayan hırsızlar ise neye uğradığını şaşırarak geldikleri arabayla kaçtı. Dakikalar içerisinde yaklaşık 100 bin TL’lik soygun yapan hırsızların o anları ise işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

“SOPA İLE KOVALADIM”

Hırsızlara müdahale etmek istediğini fakat başaramadığını söyleyen Bahattin Yılmaz, “Ben aşağıdan ses geldiğini fark ettim ve balkona çıktığımda hırsızların marketimize girdiğini gördüm. Bende koşarak merdivenlerden indim ve elime aldığım sopa ile onları kovaladım. Tabi bir yandan da kendimi korumaya çalıştım. Ne kadar uğraşsam da hırsızlara engel olamadım. Dükkandaki malzemeleri toplayarak kaçtılar” diye konuştu.

80 yaşındaki adam hırsızları sopasıyla kovaladı

80 yaşındaki adam hırsızları sopasıyla kovaladı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...