Tgrt Haber
01 Nisan 2022 11:11 - Güncelleme : 01 Nisan 2022 11:27

Böyle bir çete görülmedi: Aile boyu hırsızlık kamerada

Erzurum’da 3’ü 7 kişiden oluşan bir ailenin hırsızlık yaptığı anlar çevredeki güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Yaptıkları hırsızlık planlarında çocuklarını da kullanan çete, iş yeri sahibini oyalayıp çantaları çaldı.

Böyle bir çete görülmedi: Aile boyu hırsızlık kamerada

Erzurum’da gerçekleşen hırsızlık olayında, üçü çocuk olmak üzere 7 kişilik aile, çanta satan bir mağazanın önüne geldi. Aileden birkaç kişi iş yeri sahibini oyalarken, diğerleri gözlerine kestirdikleri çantaları ekibin en yaşlı üyesine verdi. Ardından dikkat dağıtmak isteyen hırsızlar çanta dükkanına girdi.

O sırada dışarıda kalan 7-8 yaşlarındaki erkek çocuk iş yerinin önünde bulunan diğer bir çantayı alıp olay yerinden uzaklaşan yaşlı kadına götürdü.

HIRSIZLIK ANI KAMERADA

İş yerinden çıkan hırsızlar son olarak ellerine aldıkları bir çantayla daha olay yerinden hızlı adımlarla uzaklaştı. Bu anlar saniye saniye güvenlik kameralarına yansırken, polis hırsız çetesinin peşine düştü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...